Jump to content
Annons

vajjlin

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Riktigt bra låt faktiskt! Men jag har redan varit till Musikbörsen i Västerås och kollat på X1:an och kommer nog med säkerhet att köpa den. Blir lättare att köpa allt på samma ställe och eMusic har inte M-Audio Fast Track Pro, därför kör jag på Musikbörsen 🙂
  2. Tackar så mycket för alla bra svar! Det blir en X1:a då, riktigt billig på Musikbörsen och det finns en butik här i Västerås så det passar perfekt 🙂 Då blir det till att inhandla Puffskydd, sE X1, M-Audio Fast Track Pro och ett mikrofonstativ!
  3. Okej, B1:an verkar ju bra och billig. Såg att det inte följer med något shockmount (jag kanske inte hittade det) och då är min fråga, är det bra att fixa ett sådant isåfall? @TimB: Ifall du menar sE Electronics sEX1 så är den lite utanför min budget, såg att den låg på cirka 2890;- på prisjakt 🙂 jag ska försöka landa på runt 3000 för hela baletten då jag inte ens vet om jag kommer hålla på med detta. Men jag är väldigt sugen att börja! @Carle: Okej, det låter nästan som om det lutar åt en B1 eftersom den inte var allt för dyr och verkar vara prisvärd! Den preamp jag hade tänkt använda är inbyggd i M-Audio Fast Track Pro-prylen men vet fortfarande inte om den är värd att köpa.
  4. Hej, Martin heter jag och jag bor i Västerås. Jag har fått intresse för musik och har tänkt mig att jag skall försöka mig på lite sång. Jag har bara spelat in diverse sånger med en vanlig mick som medföljer ett par hörlurar, och känner att jag skulle vilja uppgradera mig lite. 🙂 De prylar jag har kikat på är: Mixer/Preamp?: http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=14269&artno=164860 - Tänkte inte köra allt för dyra prylar och försöka minimera antalet av dem också. Mikrofon: http://www.emusic.se/default.asp?info=12543 - Vill ha en mick som har markant bättre ljud än en vanlig headsetmick men inget superdyrt, så jag tror denna verkar helt okej. Jag hade bara tänkt spela in lite smått framför datorn nu i början, men om jag tycker det är kul och jag känner att jag får resultat som jag är nöjd med kommer jag nog uppgradera lite extra. Jag har också provat lite sång via min dynamiska karaokemick (http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=874694&artno=136306) som är kopplad med en obalanserad XLR-TELE kabel till min Line 6 Gitarrförstärkare, det låter markant mycket bättre bara där än i min nuvarande datormick. Så jag antar att med de två prylar jag länkat ovan borde resultatet bli ännu finare 🙂 Tacksam för svar, och gärna lite tips till en nybörjare! MVH Martin.
×
×
  • Skapa ny...