Jump to content
Annons

Elin87

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för era kommentarer. Jag ska försöka att hitta nått jag tycker är bra! MRPIMMY.... det är eakt så jag har tänkt. Ge honom en spark i röven elelr bara ge honom något han kan yabba lite med!
  2. detta trumset... vad är skillnaden på ett sådant eller ett för 10.000 bra och veta så jag vet hur jag ska kolla 🙂 http://www.thomann.de/se/millenium_mps200_edrum_komplett_set.htm Tacksam för er hjälp!
  3. Johnrick: Den musik stil han spelade förut har jämförts med u2 och muse. Han la av, av olika anledningar. Bandmedlemmar etc. mer kan jag tyvärr inte skriva om 🙁 Han saknar det enormt mycket och han trummar på allt som kommer i hans väg 🙂 Jag kan tänka mig att det blir något han gör relativt ofta mest för att han verkligen älskar det! Svårt att förklara 🙁 VAR kan jag leta efter dessa som ligger kring 5 då? Är ALLTING med då man behöveR?
  4. Okej 🙂 Detta är ju sinnessjukt svårt. Jag hade tänkt att lägga typ 4000:-. Men då kanske det inte är något att ha. Han är en duktig trummis men ska som sagt inte ha det för att "träna" på utan mer som en hobby hemma. Ska jag släppa tanken om detta helt eller finns det i den billiga klassen som ändå är något att ha?
  5. 2box var ju inte direkt i den prisklassen jag tänkt mig. ligger alla över 10.000 som är någorlunda?
  6. Hej Jag är flickvän till en 25 årig kille som spelat trummor i hela sitt liv, spelat i ett stort band men har nu av olika anledningar slutat! Han vill nu ta upp detta som sin hobbey, och har sagt i förbifarten att "det vore nice att ha ett hemma"! Detta får då bli min julklapp till honom. men jag kan absolut INGENTING om detta! Eftersom han är en duktig trummis så vill han väl förmodligen inte ha någon skit samtidigt som jag inte kan lägga hur mycket som helst! Vad ska man ha? 🙂
  7. Hej. Jag är flickvän till en kille som länge spelat trummor i ett stort band och nu efter några år lagt av av olika anledningar. Han vill nu spela som hobbey hemma och jag tänkte ge honom ett digitalt trumset i julklapp. Jag kan INGENTING och detta och kan dessvärre inte lägga hur mycket pengar som helst. Finns det någon som kan hjälpa mig med detta? Han är en duktig trummis som vill köra lite för att han tycker det är så sjukt kul! Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...