Jump to content
Annons

DefSyde

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack Anders! Nu blev jag mycket klokare! Mvh/ Anton Trevlig hemsida du har btw! 🙂
  2. alltså om man uppgraderar med en PT9 Crossover LE på en PT8 LE så blir det en PT9 Fullversion?
  3. OK, ja jag läste lite mer om detta med och kom fram till samma sak, att bara HD systemen var free uppgrade. Men om jag förstår dig rätt nu så har inte en crossgrade uppdatering till PT9 samma innehåll som en PT9 Full version? Vad uteblir isf från Full versionen om man uppgraderar med Crossgrade, den heter ju trots allt LE i slutet vilket jag förstår som "Light Editon"? Pr tools 8 LE Pro tools 9 Crossgrade LE Pro tools 9
  4. ok får väl kolla upp det med Avid eller med mina lärare på skolan, ytterst förbryllande detta! Tack iaf Anders! Mvh/ Anton PS. fanns det crossgrade på din tid oxå?
  5. jag har faktiskt inte en aning om hur allt detta fungerar, så du menar att man kan få 9an i fullversion bara man registrerar sin hårdvara? vilka nackdelar finns det med att registrera?
  6. Köpte senaste Mbox Pro och med det får man som bekant pro tools 8 LE. Om jag vill ha en full version av pro tools 9 räcker det med 9 crossgrade LE eller måste man köpa fullversionen? ..finns ju en del varianter, ni kanske kan rada upp vad de olika paketen innebär, då sånt inte står hos återförsäljarna! 🙂
  7. man kanske kan göra detta med kanal 3 på dosan istället med hjälp av nån typ av RCA stereo till mono tjafs.. så låter man en normal signal gå till minitelen på nr 4 istället... hmm hmm.. [Edit] typ en sån här sladd, den borde man kunna trixa lite med i kombination av diverse adaptrar mellan rca å minitele.. RCA mono hane - 2st RCA mono hona
  8. tack intressant men tyvärr inte av intresse till just detta projekt.. vill bara få stereo till mono till just en viss kanal (nr4) på dosan. helst genom en enkel sladd..
  9. ja jo men jag vill ju fylla ut allt så d blir jämnt antal sladdar till alla ingångar så man kan höra med hörluren på 4 olika typer av sätt, bara vänster i lurarna, bara höger i lurarna, normalt höger och vänster eller höger och vänster i både vänster och höger hörlur samtidigt. å då styra detta med en å samma ratt e ju fett! styra med vänster hand medan höger hand klickar på annat i datorn/musikprogget..
  10. ja asså från ljud källan går det en signal från 1x minitelestereo-hane till 2x minitelestereo-hona och från dessa två honor en varsin exakt likadan sladdvariant, vilket resulterar i 4x minitelestereo-honor. Dom i sin tur är kopplade med, totalt 3 likadana, 1x minitelestereo-hane till 2x RCA-hanar som går in i respektive RCA honor på dosan. Nu har vi en minitelestereo-hona kvar. kanal 4 på dosan är inte en RCA ingång som nr 1,2,3 utan en minitelestereo-hona. det jag vill göra är att mellan dosans minitelestereo-hona ingång och andra grenkontaktens minitelestereo-hona utgång, få stereosignalen att lägga ihop sig så man hör både höger och vänster kanal tillsammans i en monosignal, denna monosignal skall sedan delas till en stereo signal, som spelar både höger och vänster signal i både höger och vänster högtalare. Vet inte om jag kan bli mer utförlig nu ;P Vill mest veta om det går att bara tvinna/löda ihop kablar eller om det finns färdiga sladdar att köpa eller andra smarta lösningar eller alternativ som inte e så dyra! 🙂 hur göra, hur göra..
  11. Ska förklara lite närmare.. Jag e stendöv på höger öra och orkar inte vrida lurarna fram å tillbaka på huvudet för att snabbt kunna höra vänster eller höger mix! Så jag hittade en dosa på clasan där man med en switch kan byta mellan fyra olika ingångar dit jag kan skicka en signal som jag delat upp med tre minitele delare (3,5 tele hane till 2x 3,5 tele hona). Från en av dessa grenar behöver jag få stereosignalen att gå ihop till en monosignal. (både höger å vänster kanal ska gå ihop tillsammans för att bilda en monosignal, den ska inte välja höger eller vänster). på bifogade bilden fattas en stereo till mono vid frågetecknet..
  12. Hejsan! jag behöver styra en stereo kanal så den blir mono och sen stereo igen (höger och vänster kanal sätts ihop till en monokanal som sen delas till två likadana monosignaler höger och vänster). Jag vill veta om det finns typ adaptersladdar stereo till mono eller om det går att tillverka själv? (tvinna koppar) 🙂
×
×
  • Skapa ny...