Jump to content

DJswedex

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About DJswedex

 • Rank
  På gång
 • Birthday 10/18/1988

About me

 • Kön
  Man

Social

 • Skype
  slaganfall@hotmail.se
 1. Jag är total nybörjare och börjar så med dum fråga, för att styra midi keybordens rattar i typ fruity loops så måste man väl ha en keyboard med sån där rund ingång. Min idiot fråga är, skulle de funka med en usb keyboard och separat midi kontroll och köra dom via en usb hubb som synkar i hop dom. Typ Akai LPK25 och Korg nano controller och stoppa i dom i en usb hubb, e dom synkad då å ketboardens rattar funkar i programmet?
 2. Ursäkta om inlägget är felplacerad, fann ingen mjukvaru keyboard-tråd. Jag har länge sökt en midi-keyboard som funkar för mej, jag avskyr när midi-keyboards har tryckkänsliga tangenter och aftertoutch vilka mina fingrar inte klarar av att hålla ner så det blir samma tonhöjd. I skolan köpte man in en midi-keyboard "Garagekey mini" från miditech och den funka bra för mej, dock vore det roligt om den e lite rattar. Och ja behöver ca 25 tangenter pga förlamad i vänster arm. Sorry om det är en simpel newbie-fråga, jag var på Jam.se och prova nån Arturia midi-keyboard och blev imponerad att klaviaturen emulerar synth ljud från programmet. Dock var inte klaviaturen nåt för mej, så vet någon här av någon midi-keyboard utan anslag o tryckkänsliga tangenter. Och när ja hittat midi-keyboarden finns det program på internet som emulerar dyra synth ljud till midi-keyboarden annat än Arthurias? Eller ska ja köpa nånn synth-ljuds-burk och koppla till midi keyboarden? Det optimala vore ju en synth, men ja e bara lekman så ja vill inte ha nåt dyrt, eller finns billiga synthar för max 2000 kr? Verkar Miditech i2-control 25 nåt för mej? http://www.thomann.de/se/miditech_i2control_25black.htm
 3. DJswedex

  DJ android

  Hej, ja har beställt en OTG kabel till min Android-telefon. Samt installerat DJstudio 4 på telefon, ja undrar om någon provat att koppla in en DJ kontroll till Android telefonen, via OTG kabel, funkar det med programmet?
 4. Hur filtrerar man bort anslagskänsligheten, jag använder Fruity loops
 5. Två midi-keyboards jag är intresserad av, är JJlabs KS25A och Arturia Player 25 Analog Experience. Vet ni om det går stänga av funktionen (att ljudet låter olika kraftigt hur hårt man trycker).. Så man får ett jämt flöde på dessa?
 6. Hej, jag skulle vela ha en midi-keyboard utan aftertoutch (har ej så starka fingrar så ja kan trycka ner tangenterna så de låter jämnt). Eller finns det någon somm aftertoutchen går slå av helt på, nåra keyboards ja haft går aftertoutchen bara stänga av till typ 50 procent så e skeptisk mot av-funktion på aftertoutch. Och de vore ju trevligt om midi-keyboarden hade nåra rattar å knappar Tack på förhand
 7. DJswedex

  Arturia synth?

  Jaja, va inte så petnoga. Jag menar är det semi-vägda tangenter eller icke anslagskänslit som Microkorg?
 8. DJswedex

  Arturia synth?

  Hej, jag tänkte köpa en Arthuria analog midi-synth, men är rädd att ja luras av namnet "Analog" eller är den verkligen helt analog? för ja hatar anslagskänslighet?
 9. DJswedex

  mixerskoj

  Jag fick en Hercules DJ control, och tyckte det var skoj att bara leka med rattarna och spakarna (lekman/_sovrums DJ^^). Och nu funderar ja på att köpa ett ny jag sugen på DJ system (digitalt) och newbie noob som man är så undrar jag om man är begränsad till de rattar i programmet som kontrollen synkar till? Också undrar jag, eftersom jag är förlamad i vänster arm kan jag inte sköta crossfader och jog-wheel samtidigt, och undrar då om man kan koppla en extern crossfader man kopplar till orginal-mixern och styr typ med foten? Jag har kollat på U-mix och Hercules DJ. Hjälp tack för en handikappad musiker.
 10. Jaer g är handikappad, och inte så stark i fingrarna för att "SLÅ" ner dom j..... tangenterna, hade en KSB25B. Men det skräpet sålde jag. Jag hade en Korg Mikrokord, den sålde ja tyvärr pga okunnnighet, men nu är jag sugen på Akais LPK midi keyboard, men jag är lite orolig över den ställbara anslags känsligheten. Den lilla lilla erfarenhet som jag har, så tycker jag aldrig ställbar analog-funktionen blir noll anslags känslighet. Ni får ha överseende, jag är bara en lekman. Inget proffs^^
 11. Hejsan, jag undra om nån här vet om det finns bra midi keyboard, Som inte är anslagskänslig, och som har arp
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.