Jump to content
Annons

Mutt Mange

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för svar. Men är fortfarande förvirrad över de varierande antal bord i console-inställningen. Den plugg man kan beställa just nu på Slate Digital har fyra varianter. Men som sagt, jag har sett sex också någonstans och alldeles nyss en med sju stycken. Verkar alltså som att den med fyra är den senaste.
  2. Någon som kan berätta lite om användandet av Virtual Console Collection från Slate Digital? Gärna både både bra och dåliga erfarenheter. Vore också tacksam om du vet varför det tycks finnas en variant med sex olika mixerbord och en annan med fyra (som just nu presenteras på Slate Digitals hemsida). Har surfat omkring i en timme nu utan att få vetskap om vad som gäller.
  3. Jag har kört den inledande installationsproceduren. Därefter ska man, enligt manualen, öppna ett arrangement i Logic, lägga upp en kanal med software instrument och klicka på input-rutan ovanför "Stereo Out". I den uppkommande menyn ska man välja "AU Instruments" för att sedan gå vidare och hitta Addictive Drums, som enligt sig själv har installerats på datorn. Men programmet ligger inte där det ska under "AU Instruments". Vad kan detta bero på? Jag har installerat programmet flera gånger. Logic har varit aktiverat under tiden och jag har gjort omstart efter installationen. Någon som råkat ut för samma sak? Har jag missat något?
  4. Tack för svar. Har lyckats få ordning på vissa ljud genom att överdriva dem i vanlig EQ. Därefter drar jag dem genom De Essern. Men kan nog inte undvika klippning, trots allt.
  5. Det pratas väldigt mycket om att en felinställd De Esser framkallar läspande. Men jag är intresserad av det omvända – att få ett redan inspelat läspljud att förvandlas till ett vanligt, snyggt S. Är det överhuvudtaget möjligt? Om inte, vad göra (utan att operera om tungan på sångaren)? Använder De Essern i Logic Pro 9 utan framgång.
  6. En av de allra bästa effekterna, i min mening, är att experimentera med dubbning eller kopiering av de röster du redan har. Att lägga lite hemliga stämmor långt bak, utan att man tänker på dem är också att rekommendera. Alla de här sätten kräver kreativitet och musikaliskt kunnande. Det är inte bara att trycka på en knapp. Men när du väl får till det blir det, som det heter, kickass. Lycka till.
×
×
  • Skapa ny...