Jump to content
Annons

BAWS

Medlem
  • Antal inlägg

    29
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

3 Neutralt
  1. Förbannat!! Får springa in och ut ur rummet hela tiden då. Basen är bra utanför rummet 😉
  2. Jag har lite basproblem i mitt rum. (väldigt litet rum, klädkammare) Precis där jag sitter hörs knappt djupbasen. Stoppar jag in huvet omkring där kläderna hänger så hörs den mer markant. Vart bör jag sätta upp dämpning för att få basen mer framåt åt mitt håll.
  3. Du har inget smakprov på hur du låter? Jag producerar bara beats men ändå. Kan vara kul o höra hur du låter.
  4. Du har helt rätt. Allt låter bra, bara att jag glömde ändra bpm på det nya projected där jag spelade in sång. Så BARsen ligger lite fel när jag tittar på den importerade musikfilen. Jag ska prova det du skrev tidigare "lock sempteposition". Tror att det kan lösa mitt problem Tack !!
  5. Hej, Jag startade ett nytt projekt där jag skulle lägga på vers och refräng på en redan befintlig låt, dvs en befintlig MP3 Jag la in ett spår med MP3an och sen några spår med vers osv. Jag tänkte aldrig på vilken BPM det var så jag lät det vara default vilket är 130. Saken är att jag nu hittade orginal Logicfilen till musiken. vilket är 90. Jag skulle vilja bounca den till det projektet där jag börjat spela in vers osv. Men allt ligger ju på 130 BPM där. går det att ordna så att röst är 90 BPM utan att förstöra det inspelade? och sedan lägga till den bouncade musiken som är 90BPM
  6. Ja jag blir inte någe klokare : )
  7. BAWS

    Få upp volymen?

    Sitter med en låt jag gjort i Logic. Men jag har svårt att få upp volymen på låten. Tittar jag på Meter så är staplarna en bit under 0dB. höjer jag EQ eller Gain så slår allt bara igenom. kör jag sedan låten i tex winamp så ser man knappt att det rör sig på EQ staplarna.
  8. Jag har fortfarande inte köpt några monitorer, har kört med mina hörlurar istället. Men jag känner ett behov av högtalare nu. Är det dumt at mig att köpa dessa HS80 till detta lilla utrymme?
  9. Helvete vad den diskussionen tog fart 😄 Jag köper hs80m tror jag.. lär hur som helst inte låta sämre än ett par mindre billigare. Då har jag ju samtidigt framtidssäkrat den biten(högtalarna).
  10. Gah! Dåliga Nyheter 🙁 Hittade ett par HS80M för 3300 inkl frakt (beggade). Tänkte att jag skulle slå till på de eftersom det är ungefär sama pris som för HS50M. Jag har köpt Hörlurar iaf. Audio Technica. Men känner att jag även vill lyssna i det fria också. Förbannat att rummet är så litet.
  11. Kommer hs80m låta illa i mitt utrymme? Eller är det bara basen som inte kommer visa sitt rätta jag? tänkte att det är lika bra o köpa bra grejer på en gång. Så slipper man byta upp sig sen när man väl har större rum.
  12. Jag har läst lite om dom nu och de verkar helt ok. Bra pris på ebay US också. ca 1000kr inkl frakt.
  13. Mitt fel. Meningen är att min bärbara dator skall vara den enda strömkällan. Jag behöver således ett par hörlurar som inte kräver en extern förstärkare, utöver den bärbara enheten (laptop i dett fall). Men det är alltså hög"ohm"iga jag skall leta efter då?
  14. Söker hörlurar som inte behöver förstärkare. Blir smidigt att göra musik när man är på resande fot osv. Har ni några tips runt 1000-1500kr?
×
×
  • Skapa ny...