Jump to content
Annons

Unders1983

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack så mycket! Det löste sig när jag scanna med mediabay..
  2. Hej! Jag hade både CU LE4 och CB5 installerat på datorn, jag skulle installera bort CB4 men installera bort CB5:/. Men när jag installera om CB5 så finns inte "vet inte vad det kallas" dom färdiga inställningarna i dom plugins som är i programmet. TEX: Om jag valde multibandscompressor så kunde man välja färdiga inställningar, som Basic snare, rock snare mm.Vad är problemet?
  3. Nu hängde jag inte med:P. Jo det låter i hörlurarna när jag sjunger men bara när gainen är på fullt.
  4. Kanske får köpa ett annat ljudkort då. Men går det att koppla in en kompressor ihop med kortet?
  5. Jag vet, men har jag gainen på halva så låter det inget överhuvudtaget.
  6. Blir inte bättre än såhär: http://www.youtube.com/watch?v=dnkIqKeQyHo bilden kunde va bättre dock:/
  7. Tack! Phantominmatningen går bara igång när gain är på fullt:/ Ska fixa ljudexempel ska bara hitta nån sida att lägga upp den på..
  8. Hej! När jag ska sjunga in till en låt jag har gjort så låter det inget vidare. Svårt att förklara men det låter lite distat . Har inga dyra prylar men det är bara sången som strular. Ljudkortet är en zoom S2T http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/chuya-online/cabinet/items11/24492.jpg Vad beror det på? Dåligt ljudkort? Inställningar? För dålig mick? http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=15563&artno=235662 Kan man koppla in en kompressor till ljudkortet? http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=7355&artno=121671 Som sagt jag är nybörjare på att spela in själv..
×
×
  • Skapa ny...