Jump to content
Annons

PoyaProduction

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har du några grejer som man kan få höra eller lyssna på ? För en random person som tar 1,5 för en mixning av en låt och 1000kr för en mastering så har jag höga förväntningar av dig 😄 Någon hemsida eller spotify länk?
  2. vah? Jag menar om det är rimligt mitt förslag, alltså man får betalt för så bra man är, så bra som man har mastrat eller mixat En kanske tar te.x 500kr och inte är lika bra som en som tar 3000kr kan vara tvärtom också att den som tar 500kr är bättre men man får betalt 3000kr om man har mixat/mastrat som en som tar 3000kr. (Till exempel)
  3. Min budget är din/personens mastering, om den är riktig bra och jag är riktigt nöjd så får man givetvis mer pengar.. Bättre kvalite bättre pengar, sedan kan man också komma överens om ett pris,Om masteringen/mixningen är riktigt bra så ska man 100% få dom pengarna man förtjänar.. 😛 Men om den inte är såpass bra och jag inte är nöjd så tar jag ingenting och tar inte emot masteringen/mixning.. Rimligt? MvH Poya
  4. Det är nämligen väldigt enkelt, Jag behöver en person som kan vara kapabel för att kunna mastra/mixa min låt främst mastra.. Om du är tillräckligt bra så är jag till och med villig att lägga en slant Låten är väldigt bearbetat och har jobbat mycket med denna och tror stort på denna låt i och med att det är en typ av konversiell musik (Pop/RnB/Dance och lite hiphop typen) som skulle kunna sälja.. Intresserad?
  5. Det är nämligen väldigt enkelt, Jag behöver en person som kan vara kapabel för att kunna mastra/mixa min låt främst mastra.. Om du är tillräckligt bra så är jag till och med villig att lägga en slant 😛 Låten är väldigt bearbetat och har jobbat mycket med denna och tror stort på denna låt i och med att det är en typ av konversiell musik (Pop/RnB/Dance och lite hiphop typen) som skulle kunna sälja.. Intresserad? 😆
×
×
  • Skapa ny...