Jump to content
Annons

MickMarcus

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Vår budget ligger på ca 1500 kr. USB. Vi har köpt micken Röde NT1-A och vill köra på en laptop direkt. Funkar det ljudkortet jag länkade tidigare?
  2. Kan detta vara något kanske? http://www.thomann.de/se/alesis_io2.htm Förstår dock inte att det står att det är USB-ingång på kortet, men var är den? Ser den inte av bilderna tt döma. Som ni hör är jag inte alls insatt... Har som sagt redan köpt micen i översta inlägget och undar mer vad som behövs (laptop har vi, tro det eller ej). Tackar för hjälp!
  3. Jag och min kompis ska börja spela in lite, rappa, ni vet. Vi har beställt denna mic: http://www.musikshopen.com/røde-nt1a-inkl...ath=415_137_138. Vad behöver vi mer för att kunna spela in på en vanlig laptop? Inte så haj på det här med ljudkort osv... Tack på förhand!
  4. Tack så mycket! Behöver vi puffskydd till micken också? Och skulle du kunna länka till ett bra, specifikt ljudkort vi behöver också?
  5. Tjena! Vi är två killar som spelat in lite låtar på amatörnivå (dvs med datormickar osv). Nu vill vi uppgradera oss till, ja, till att börja med en bra mikrofon. Den är främst till för att användas till rap, så om ni skulle vilja vara vänliga att vägleda oss vilken produkt/produkter som skulle passa oss? Behöver vi kanske ljudkort osv också? Vi har ungefär 3000:- att lägga sammanlagt Skulle vara väldigt tacksamma för hjälp! MVH, Mick och Marcus
×
×
  • Skapa ny...