Jump to content
Annons

rubytuesday

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. rubytuesday

    Mixare sökes

    Hej! Jag sitter och jobbar med låtar i Garageband vilket inte är så hett. Jag har varken program eller pluggar så det låter inte särskilt bra. Det skulle vara jättekul om någon kunde ta mitt låt-skal och fylla med lite kräm och täcka med choklad så att det låter proffsigt. Om det dessutom är någon som kan spela gitarr vore det hyggligt eftersom programmerade gitarrer sällan är särskilt roliga. PM:a mig för att höra material. Genren är pop/rock.
  2. Tack för svar alla! 🙂 Kontakter i branschen har jag inte, än så länge iaf...Jag funderar på att spara ihop en hel del pengar och sen köpa till mig en inspelning som jag själv tycker om och sedan ge ut på egen hand. Bara en tanke som jag måste sortera ut innan den tas i verket. Jag funderar också på att åka till danmark ett tag och undrar då om det är någon som vet nåt om den danska branschen. Om det är någon som har koll på bra folk/studios i övriga skandinavien/europa skulle det också vara intressant. De studios jag har tittat på för uthyrning kommer med enbart en tekniker. Eftersom jag är solo måste jag ta hjälp av musiker. Är det dags att skrapa ihop ett gäng sådana som inte har något bättre för sig eller finns det att hyra. Låter som jag pratar om skidor eller nåt...
  3. Givetvis är det önsketänkande att inte behöva spendera pengar på något som är värt mycket. Att samarbeta med någon som skulle vara intresserad av min musik vore ju trevligt men var ska jag "lägga ut låtar" för att få dom hörda av eventuellt intresserad (hobby)-producent? Det här forumet är ju ett alternativ men det lät på vissa som att det finns flera. Jag skulle vilja optimera möjligheterna och jag har inget nätverk bland musiker så lite idéer skulle vara önskvärt.
  4. Efter att ha spelat in i egen studio med hyffsat resultat vill jag nu spela in mina låtar tillsammans med professionell producent med fantastiskt resultat. Men det är något som jag definitivt inte har råd med. Råkade se den här artikeln och undrar om det kan finnas någon sanning i att producenter samarbetar med artister för ingen penning alls. Enbart vissa rättigheter. Om det stämmer vore det ju fantastiskt och då skulle nästa fråga vara vart man får tag på sagda producenter. Någon som sitter på kunskap om detta?
  5. rubytuesday

    pianist sökes

    Hej! Jag söker en pianist som kan spela piano på en låt jag håller på att spela in. Pianot är programmerat just nu så att materialet finns att lyssna på. Jag behöver en pianist som kan få pianot lite mer levande och fylla ut på egen hand. Noter finns inte. Du kan spela in på distans om du har egen utrustning annars är du välkommen till min Studio i Västerås. Reseersättning på högst 10 mil samt lunchpeng kan ordnas.
  6. Hej! Jag är intresserad. Jag har tillgång till studio för inspelning och har sjungit mest pop och rock. Ni kan lyssna på min röst när jag sjunger eget material här: http://www.myspace.com/myolume Hej på dig Jag heter Anders Larsson och jobbar tillsammans med Fredrik Muskos som ett låtskrivarteam. vi har i dag ett stort bolag i ryggen som ger ut våra låtar. Vi söker en demosångare/sångerska som har till gång att kunna spela in sång på våra låtar. ersättning utgår ej, men detta är en chans för dig att höras i ett bra sammanhang för personer i branschen PM:a om du är intresserad väl mött Anders & Fredrik
×
×
  • Skapa ny...