Jump to content

AI60

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About AI60

 • Rank
  På gång
 1. Ok, stort grattis till de tre på pallen, bravo! Jag lyckades visst mixa väldigt dovt om man jämför med vinnarna och kör man med Line-6 pluggar så blir det väl inte så bra heller. Men jag tyckte mitt arr funkade(sexan utan poäng). Fattar inte bara hur de flesta fick sån hög volym. Jag körde en maximizer på slutregeln men ändå så låg volym? Annars, kul tävling, hoppas på fler liknande, då.....
 2. Vet någon hur man spelar in en wah-wah pedal i Cubase? Jag kör med Line-6 KB37 och spelar in en ren gitarrsignal som jag sedan väljer en valfri plugin förstärkare till. Men wah-wah/exp pedalen (Roland EV-5) fattar jag inte hur man får att fungera. (Pust, det är alltid något hinder när man håller på att skapa)
 3. Har nu testat RX som funkar hur bra som helst. Yihaa! Tack så mycket för tipset!
 4. Izotope RX verkar lovande. Ska bara försöka få i gång programmet för utvärdering. Strulade som bara den senast. Vägrar köpa en skarp version innan test.
 5. Dessa pluggar verkar bara funka för brus mm. Mitt problem kan liknas vid att ta bort Ritchies gitarrspel från "Smoke on the water".
 6. Hej läsare! Jag har problem med en trum-loop jag vill använda i en låt. En skön takt som min låt baseras på men i den finns också ett pip-ljud (gnissel) jag vill bli av med. Loopen finns i Cubase 5 och heter 088a combo1. Kan man filtrera bort oljudet på något sätt? Finns det någon som vet hur jag kan fixa detta? Jag är på amatörplanet än så länge.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.