Jump to content

karhart

Medlem
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

karhart last won the day on November 14 2019

karhart had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutralt

About karhart

 • Rank
  På gång
 1. Jag gjorde så att jag helt enkelt skippade volcan. Köpt en Roland Botique SH-01A istället. Där är det inga problem.
 2. Alltså att jag har en trevlig liten hemmastudio. Och frågan är ju varför det brusar. Hade jag velat använda keyboardet som en controller hade jag gjort det. Tanken var ju att köra volca som analog synth. Jag kör reaper som daw.
 3. Jag har volca på max. Men det spelar ingen roll. Misstänker nästan en defekt mixer...
 4. Hej! Har införskaffat mig en mysig setup med en Arturia Keystep, en Beatstep pro och två volcas. Jag kör midi från keystep till min Volca Keys och därifrån via phonesuttaget till en analog Behringer 502 via en 3.5->teleadapter. Från mixerbordet har jag en stereo tele - > monotele in i ett Behringer umc202hd. Mitt problem är att jag har oerhört höga noiselevels! Det brusar så in i bängen, och när jag försöker spela så hör jag knappt instrumenten. Innan när jag kört in i mitt ljudkort direkt så är det inga problem alls. Vad kan jag göra? Det är i nuläget helt oanvändbart.
 5. Hej alla! Stort tack för alla svar. Jag gick ner med gitarren till min lokala musikaffär och bad killen där kolla på den. Halsen var rak och inget såg fel ut enligt honom, men när han spelade på den så höll han med om att något var konstigt. Jag köpte gitarren där i våras (1/4 närmare bestämt). Jag påtalade att jag inte var nöjd med instrumentet så jag fick helt sonika en ny (av nyare modell därtill)! Oerhört generöst av affären. Så problemet är löst utan att ha lösts, så att säga.
 6. Hej! Jag har en Squier Standard Telecaster där jag upplever att den höga e-strängen ligger för långt "ner". Jag halkar lätt av halsen när jag spelar. Är detta något som kan åtgärdas? Jag har sökt på nätet efter "justera sned gitarrhals" osv men får endast upp förslag som inte löser mitt problem... Hjälp!
 7. Hej! Har börjat fippla med musik. Köpt en akai mpk mini mk2 och magix music maker 2019. Fick igång allt med asio4all och allt fungerade, men så plötsligt slutade keyboarden låta! Vad kan ha hänt? Inga ändringar i inställningarna är gjorda. Jag har rebootat datorn (Windows 7) och startat om programmet utan framgång. Hjälp! Edit. Keyboarden fungerade en stund. Kunde spela in några bars. När jag sedan, efter att ha lyssnat igenom skulle spela in igen så hade den helt sonika slutat kommunicera med programmet igen. Förstår ingenting.
 8. Hej! Jag fick en bas av min bror för några år sedan som bara står och samlar damm. Vi ska till att flytta snart och vi gör oss av med onödigt bagage. Tilläggas bör även att den är aningen defekt; den saknar en stämskruv i stallet. I övrigt i bra skick! 1: Vad är sådan här bas värd? 2: Kan man köpa reservdelar till den? Tack på förhand!
 9. Jag tror du missförstod mig när jag skrev halvakustisk. Jag menade förstås elektro-akustisk!
 10. Nu har jag handlat! Det blev en Yamaha FGX720SCABS Sunburst. Riktigt fin!
 11. Jag siktar nog in mig mer och mer på den här: http://www.musik-verkstan.se/showProduct.a...114&id=1282 En Cort SFX10 TKB. Någon som provat? Den har fått bra recensioner.
 12. Jag hittar inte den på 4sound! Kanske är borttagen ur sortimentet?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.