Jump to content

karhart

Medlem
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About karhart

 • Rank
  Nykomling
 1. Hej! Jag köpte en Akai mpk mini mk2 26 mars, men använder den inte. Absolut nyskick, kvitto och garanti finns. Skickas väl paketerat med posten. 800 kr plus frakt!
 2. Hej! Har börjat fippla med musik. Köpt en akai mpk mini mk2 och magix music maker 2019. Fick igång allt med asio4all och allt fungerade, men så plötsligt slutade keyboarden låta! Vad kan ha hänt? Inga ändringar i inställningarna är gjorda. Jag har rebootat datorn (Windows 7) och startat om programmet utan framgång. Hjälp! Edit. Keyboarden fungerade en stund. Kunde spela in några bars. När jag sedan, efter att ha lyssnat igenom skulle spela in igen så hade den helt sonika slutat kommunicera med programmet igen. Förstår ingenting.
 3. Hej! Jag fick en bas av min bror för några år sedan som bara står och samlar damm. Vi ska till att flytta snart och vi gör oss av med onödigt bagage. Tilläggas bör även att den är aningen defekt; den saknar en stämskruv i stallet. I övrigt i bra skick! 1: Vad är sådan här bas värd? 2: Kan man köpa reservdelar till den? Tack på förhand!
 4. Jag tror du missförstod mig när jag skrev halvakustisk. Jag menade förstås elektro-akustisk!
 5. Nu har jag handlat! Det blev en Yamaha FGX720SCABS Sunburst. Riktigt fin!
 6. Jag siktar nog in mig mer och mer på den här: http://www.musik-verkstan.se/showProduct.a...114&id=1282 En Cort SFX10 TKB. Någon som provat? Den har fått bra recensioner.
 7. Jag hittar inte den på 4sound! Kanske är borttagen ur sortimentet?
 8. Ja, den såg himla bra ut. Dock är jag ute efter en halvakustisk. Men kanske man kan montera in en mikrofon i den. Men det känns meckigt.
 9. Haha! Det var väl ett svar så gott som annat! Tack så mycket!
 10. Jag fyller 30 år idag, och har av familj, släkt och vänner fått lite pengar för att köpa mig en ny gitarr. Jag har spanat på några modeller och tänkte höra om någon har några tips/kommentarer på de modeller jag kikat på? Den första är en Ibanez AEL30SE-BK. http://4sound.se/itempg.aspx?id=786775&artno=232726 Den andra jag kikat på är en Cort SFX10 TKB http://4sound.se/itempg.aspx?id=797402&artno=194166 Och den sista är en Yamaha APX500 http://4sound.se/itempg.aspx?id=26971&artno=177862 Jag har ännu inte provat att spela på dem, skall åka ner på onsdag till 4sound i Umeå och botanisera. Vidare vill jag även köpa ett externa ljudkort, med FireWire för att kunna spela in. Vill inte ha USB, vilket jag anser mycket sämre än FW. Jag har kikat på ett Behringer FCA-202: http://4sound.se/itempg.aspx?id=790248&artno=166673 Många frågor blev det, svar uppskattas!
×
×
 • Create New...