Jump to content
Annons

GutterUtter

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. God eftermiddag! Bytte precis plats på monitorerna precis, och felet kvarstår i samma gamla monitor.. Vad tror vi, är den specifika monitor inte jordad till 100% måntro?
  2. Som tur är så säljs dom styckvis så jag behöver bara skicka ner en låda. Jag återkommer så fort jag kan med en uppföljning - tackar Mikey!
  3. God förmiddag! Jo det är exakt vad jag har gjort, Den andra monitorn är helt felfri oavsett vilken sladd/utgång till ljudkortet jag använder. Så det bör garanterat vara något fel med den problematiska monitorn, kanske är det ett måndagsex som inte är fullt jordad? Jag bör nu alltså kontakta Thomann.de? Hoppas att Yamaha är trevliga att göra med så man slipper skicka paketet ner till tyskland. Eller vad tycker ni?
  4. Testade precis att plugga in den problematiska monitorn i hörlursuttaget, och monitorn ger fortfarande klick/brusljud när man använder datorn. Notera att detta inte sker när jag använder faktiska hörlurar. Vart finner jag dessa deluxevarianter av kablar?
  5. Det verkar som att det är just en specifik monitor som lyckas ta upp signalerna från datorn, då oavsätt utgång från Mbox eller sladd gör någon skillnad..
  6. Hej! Har precis installerat Mbox 3 samt 2st HS80M. Problemet nu är att ena högtalaren "blippar" till t.om. när jag öppnar en ny flik i firefox. Samma högtalare brusar konstant när pro tools är igång. Jag har testat att byta sladd och utgång mellan dom båda högtalarna och mbox, men det är samma högtalare som för oväsen. Hur kan jag lösa detta mån tro? Tackar!
  7. Hej! Vad är det smidigaste sättet att koppla 2st RCA till en Mbox 3? Finns det någon Y-kabel så man bara tar upp en XLR / 1/4" ingång? Det är en dj mixer som skall kopplas in för inspelning. Tackar!
×
×
  • Skapa ny...