Jump to content
Annons

figtree

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej! Jag vet att det finns många trådar om detta ämne och jag har läst extremt många, men jag kan inte komma fram till vilka jag ska ha. Min budget ligger runt 4.000. Mitt rum är inte så jättestort utan ganska medel. Jag har tittat på KRK rp5 och rp6. Där kanske rp6 är mest intressant för att 5orna inte når så långt ner i basen eller? Något att ha? Finns det några andra intresseanta? Finns det något klockrent tips?
  2. Men vad tror/tycker ni om monitorerna gentemot fönstret i snedtaket som jag frågade om?
  3. Är det mycket bättre att sitta under fönstret och ha monitorerna på var sin sida om fönstret, än att sitta så man har en monitor vid sidan om fönstret och en under fönstret (fönstret i snedtaket)
  4. Hur är det om man sätter mixplatsen så att man har snedtaket bakom ryggen?
  5. Ska jag isf undvika att sitta under fönstret i snedtaket?
  6. Är det mycket sämre att ha mixplatsen på den andra väggen, det vill säga att ha väggen med fönstret bakom ryggen?
  7. Okej! Även fast väggen bakom ryggen då är ojämn? D.v.s att ljudet kommer att komma tillbaka olika snabbt beroende på vilken ljudet reflekteras på, eller är jag ute och cyklar?
  8. Ingen som har något förslag? Jag är i stort behov av hjälp...
  9. figtree

    Hjälp med placering?

    Hej! Jag ska nu inreda en hemmastudio, men jag har ingen aning var jag ska placera min mixningsplats för bästa förutsättning till bra lyssning. Därför vänder jag mig till er och undrar om ni har några förslag? Rummet ser ut såhär: rummet.doc Fönstret på högerväggen sitter i snedtaket.
  10. figtree

    ljudkort...

    Hej! Jag har tänkt att införskaffa mig ett ljudkort med 8 kanaler. Jag har tittat lite på följande tre: Focusrite Saffire Pro 40 M-Audio Profire 2626 MOTU 8PRE Är något av dessa några att rekomendera, eller finns det något annat alternativ i ungerfär samma prisklass? Jag ska använda det med en imac och logic. Jag ska spela in allt möjligt. Sång, gitarr, bas, trummor, keyboard.... tack på förhand =)
×
×
  • Skapa ny...