Jump to content
Annons

annsvi

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om annsvi

  • Födelsedag 1988-10-27

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    Umeå
  • Intressen
    Träning, idrottspedagogik, dans, poesi, spela/skriva musik, konst.
  1. Cubasis VST 4. Tydligen så går det inte att exportera midi och audiofilerna i ett, inte vad jag märkt i alla fall. Bör jag fixa något annat program?
  2. Okej, jag har försökt i månader nu till och från men är fortfarande helt vilsen och jag behöver hjälp! Jag kan verkligen inget alls om alla dessa termer och namn och ju mer jag läser desto mer förvirrad blir jag. Det är som så att jag har ett piano som jag kan koppla in med USB-kabel till min PC och ljudet blir jättebra men i midi-format, och då kan jag inte exportera hela ljudfilen eftersom sången spelas in i audio genom vanliga uttaget i datorn som är till för mic/linje in. Jag har även en audio-kabel som jag provat med istället men ljudet blir så fruktansvärt dåligt då (alldeles för mycket brus) och jag vet inte varför. När jag spelar in sången är det också väldigt mycket brus. Måste jag spela in pianomusiken med audio-kabeln för att kunna kombinera med sången? Varför brusar det när jag spelar in pianot med audio-kabeln och vad ska jag göra åt det? Vad behöver jag för att få bättre ljud vid inspelning av sången? Mixer som går genom USB? (Vilken sort då? - budgetpris) Är det mycket bättre med en mic som kopplas till mixer? Och det här med preamp... Blir det stor skillnad med en sån? Vilken sort ska man ha? (budgetpris här också) ' Är det något jag glömt? Snälla, hjälp! Jag vill väldigt gärna spela in mina låtar men jag är helt borta med flötet. Jag har ingen aning alls vad jag ska göra och jag tror jag redan krånglat med för mycket inställningar på datorn för jag var tvungen att skicka in den på support och lagning senast jag försökte spela in min musik! 🙂
  3. När jag spelar in så ligger pianot som midi och sången som audiospår. Men det går bara att exportera endera midi eller audio som jag förstått det? Och jag vet inte hur jag ska göra för att få båda spåren i samma ljudfil? Jag använder Cubasis VST 4.0. Någon som vet vad jag ska göra?
×
×
  • Skapa ny...