Jump to content
Annons

antontheband

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Haha 😄 Ja jag håller med, helt klart är jag i oldschool-lägret. Med rätt resurser känns det som många fler kan göra Zimmers jobb jämfört med Elfman. Simpsons liksom.
  2. Jag tycker inte det är exceptionellt bra filmmusik heller av den anledningen. Och många sa att han inspirerat dem i deras låtskrivande men jag tycker det borde finnas långt mycket bättre inspirationskällor om man vill göra bra rock/pop. Gillar bättre en sån som John Williams, Danny Elfman och Howard Shores grejer i sagan om ringen. De gör musik som jag kommer ihåg till skillnad från Zimmer imo.
  3. Haha oops, STOCKHOLM är det som gäller! och tack för tipset!
  4. Nu har jag snart gett upp, det finns ju inga! Om nån känner sig träffad och gillar detta (och kan lira't) www.myspace.com/antontheband så får denne gärna skicka ett pm eller svara här. Vi finns i stockholm. 😕
  5. Detta är ju allt det handlar. En bra låt är en bra låt, om man sen vill att det ska låta som den eller den artisten produktionsmässigt är det en enkelt problem i förhållande till att göra en bra låt. Det finns inga trick, det behövs talang, övning och inspiration.
  6. Tycker inte att Zimmer är särskilt vass jämför med andra stora kompositörer när det kommer till melodi. Känns mest som att han har massa häftiga ljud till nån hissmusik. Känns inte som att han skulle kunna skriva bra poplåtar.
×
×
  • Skapa ny...