Jump to content
Annons

Gonte

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Gonte

  • Födelsedag 1988-08-17

Om mig

Socialt

  • Skype
    jonatan@kindh.net
  1. 2 frågor: 1. funkar den bra? 2. vet du var de säljs? (gjorde en misslyckad sökning på google...)
  2. Ingen som vet?! Det borde väll ändå finnas separate dekodrar nånstans...
  3. Förslagsvis så klickar du på "min kontrollpanel" (nästan högst upp på sidan) och i slutet av menyn som kommer på vänsterkanten så väljer du "Board Settings". På den sidan får du sedan markera rutan framför texten: och avsluta med att klicka på knappen "Save my Account Options" längst ner...
  4. Gonte

    separat 5.1 dekoder

    Är kanske lite fel forum, men ändå: Är på jakt efter en separat 5.1-ljuds dekoder (alt. 7.1) som har en digital ingång, och sen en separat mono-utgång för varje kanal... Ingen förstärkning, inga volymkontroller, bara en dekoder som ger mig analoga monosignaler som jag kan använda i mixern...
  5. Riktigt bra enligt mig, om du kallar det här för demo så länktar jag på att få höra resultatet.
  6. Har räknat ordentligt nu, resultat: I slimcase: 42kr/cd I Jewelcase: 45kr/cd frakt och emballage inräknat Vid direktbeställningar från kund gäller angivet pris+ersättning till bandet (avgörs av bandmedlemmarna) rabatt kan ges vid beställning av mer än 15 skivor du kan spara ytterliggare om du har möjlighet att hämta skivorna i Lidköping
  7. Brända skivor ja, möjligt att jag skaffar bättre utrustning, men nu är det brända som gäller, håller mig huvudsakligen till Maxell och TDK skivor, förekommer även Sony och Memorex. Det enda du måste fixa själv är en CD som jag kan utgå från vid kopieringen. Så eftersom det är brända skivor så lämnar du någon form av garanti? Jag ger enbart en garanti på att skivor som antingen är felaktiga direkt vid leverans eller slutar funger korrekt inom 3-4 mån* byts ut utan kostnad för kunden. * Förutsatt att de använts normalt. Om en skiva är avbruten eller kraftigt repad p.g.a. felaktig hantering så får kunden möjlighet att köpa ny skiva till självkostnadspris (vilket blir lågt eftersom det då enbart är skivan och trycket på skivan som behöver ersättas).
  8. Hur mycket hade du tänkt spendera, vad kostar ett komplett CD-presseri nuförtiden? Det har jag inte tänkt särskilt mycket på än, det lilla hobbyprojektet jag kör nu är delvis för att testa om det är någon idé att starta ett företag (vilket jag funderat på en längre tid). Om det sen blir verklighet så får det nog lov att kosta en hel del, ska det vara någon idé så behöver det ju vara utrustning som håller hög kvalité. Kvalitétsmässigt ligger det jag gör nu i princip på samma nivå som banden själva kan fixa, men de slipper en massa arbete med att göra skivor.
  9. Brända skivor ja, möjligt att jag skaffar bättre utrustning, men nu är det brända som gäller, håller mig huvudsakligen till Maxell och TDK skivor, förekommer även Sony och Memorex. Det enda du måste fixa själv är en CD som jag kan utgå från vid kopieringen.
  10. Priset går säkert att pressa ytterliggare, det var en rätt snabbt gjord överslagsräkning jag gjorde närr jag skrev priset här, men det borde gå att sänka en tia eller nått i den stilen... Är tyvärr borest ett par dar nu, men sen ska jag göra en ordentlig uträkning.
  11. Nej, istället gäller att MOMS betalas på mina inköpspriser (som när vilken privatperson somhelst går å handlar), beskattning sker dock genom att jag får deklarera HELA försäljningsbeloppet (inte bara vinsten) som inkomst.
  12. Jag kräver inte att du gör någon anmälan NCB, men du kan göra det om du vill. Dock bör du vara medveten om en detalj: eftersom detta är fråga om ett hobby-projekt så finns det INTE något företag bakom produktionen, utan skivförsäljningen räknas som köp mellan privatpersoner.
  13. Håller på med ett litet hobby-projekt med skivtillverkning och försäljning. Jag kan ta hand om hela biten, ta emot beställning (och betalning) från kund, tillverka skivan och skicka iväg den eller så kan jag göra flera ex och skicka hem till kunden. Priset? 40 kr/st + porto (10 kr/cd) + ev. förtjänst till bandet då ingår skiva (med tryck), omslag (med tryckt isättsblad) och vadderat kuvert för att undvika skador i posten Ett annat alternativ skulle t.ex. kunna vara att ni säljer skivorna vid spelning enligt systemet att kunden betalar direkt samtidigt som han/hon skriver upp namn och adress, därefter skickar ni adresslistan och 50 kr/cd till mig Om kunden ska beställa direkt från mig så görs det på nätet och betalningen sker kostnadsfritt via payson.se (VISA, MasterCard, internetbank eller bankgiro) Om du är intresserad eller bara har några frågor så är du välkommen att höra av dig.
  14. Risken är inte att ett stort bolag sor låten, utan att ett annat band hävdar att de gjorde den först, och i bevisning i den situationen kan det va bra att ha skickat låten till sig själv som REK och sparat brevet oöppnat, då det i domstol väger mycket tyngre än en kopia av ett mail alltså har detta INGET samband med hur musiken skickas till skivbolag
×
×
  • Skapa ny...