Jump to content
Annons

Dots

Medlem
  • Antal inlägg

    84
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Dots

  1. Inte behövs något USB grafikkort för det heller? Kika istället på adaptern jag visar ovan. Kopplar dosan till en utan DVI-portarna i Macen - vips kan du köra med 3st till! 😆
  2. Dots

    Ny bärbar dator

    Vilken tur att jag inte tänker köra x64 då! 😆 nä, skämt å sido .. jag trivs väldigt bra med mitt Windows XP. Fungerar W7 bra - fine!
  3. Jodå detta ska gå. Det finns adaptrar för detta ändamål. 😄 Leta lite på Google så finner du en hel drös med olika! 😕 EDIT; lägger till en bild som exempel på hur det ser ut.
  4. Dots

    Ny bärbar dator

    Tack för ditt svar! Egentligen så har jag planer på att installera Windows XP Professional (32-bit) istället för att använda det Windows som medföljer. Anledningen är simpel - vill kunna använda alla de VST-instrument jag använder idag, samt andra program som icke är musikrelaterat. Ska beställa en USB-floppy drive som krävs vid installation av ett annat OS, såsom XP (drivrutiner för HDD). Problemet jag dock får om jag väljer att köra WinXP är ju att jag "förlorar" en gigabyte i arbetsminnet (RAM) eftersom det är ett 32-bitars operativsystem och inte 64. Ännu en sak som får mig att vilja genomföra det är ju mestadels för prestandans skull. Men det verkar som att Windows 7 körs rätt så stabilt ändå? beror ju helt klart på prylarna i datorn. Dock så finns det inga FireWire portar i datorn - enbart Highspeed USB. Men i övrigt tycker jag datorn verkar kapabel till att köra Windows 7. Skulle det visa sig att jag inte kommer kunna använda några av de gamla VST'er jag har nu etc. så blir det en installation av Win XP. Eller hur ser ni andra på saken?
  5. Dots

    Ny bärbar dator

    Hej, Har fått en ny bärbar dator och vill nu konfigurera operativsystemet så jag får ur så mycket kraft som bara möjligt ur den. Jag vill: Inaktivera webbkameran totalt (som om det inte ens fanns någon) Stänga av allt det trådlösa (dels för att spara på batteri och kraft) Inaktivera all überful & totalt onödig grafik (utseendet för Windows) Just nu var det det enda jag kunde komma på - återkommer såklart om det kommer mer! Modell: Sony Vaio ID-nummer: VPCEB1J1E/WI.EC1 Operativsystem: Windows 7 Home Premium (64-bitars) tack..
  6. Nåja, det är jag som avgör om det är en bra start eller ej. Men tack för att du hintar om det 😉 Vem tar lån för icke roliga prylar?
  7. Jag ska inte enbart köpa en dator..
  8. Så du menar alltså att: på 24 månader betalar jag 995:- utöver priset på datorn + det andra? (allt som allt alltså)
  9. Är det räntefritt finns det inga % med? möjligtvis startavgiften - eller liknande.
  10. Rätt troligt? Nu på Tisdag låter väl en aning för tidigt? kanske har fel.. Leveransen kan jag mer än gärna vänta på - sålänge jag inte köper en äldre MacBook Pro. Undra när de övriga (förutom Apple's hemsida) kommer att börja sälja datorerna, såsom Musikbörsen.
  11. Vilken affär pratar vi då om?
  12. Ny MacBook Pro!? Klart tusan jag väntar då - hoppas bara inte de drar iväg i pris. Någon som vet exakt när de kommer säljas?
  13. Så som det ser ut just nu så blir det nog Musikbörsen. Eller lån från bank och köpa direkt via Apples hemsida. Ska ju visserligen införskaffa ett nytt ljudkort på samma gång, får se hur det blir.
  14. Det verkar som om Mediamarkt inte har e-handel?
  15. Både Inwarehouse & Macoteket har börjat ta ränta på avbetalningar, enligt deras hemsida.
  16. Musikbörsen har räntefri avbetalning tydligen. Någon som kan bekräfta detta?
  17. Någon som du känner till? 🙂
  18. Kikade på Komplett.se också. Dom tar ju närmare 30% .. jösses!
  19. Har du finansiering via Apple eller bank?
  20. 7,95% .. är inte det rätt så saftigt jämfört med ett lån/avbetalning via bank?
  21. Hej, ska till att införskaffa en Mac dator snart. Var bara nyfiken på de olika finansieringsalternativen Apple har - avbetalning. Känner ni till om det tillkommer ränta under tiden man betalar av, eller är det räntefritt? Tack..
  22. Dots

    Brännarprogram

    ImageBurner känner jag till - den använder jag till att bränna ut ISO-filer etc. Det jag menar är att jag söker efter ett program som Enbart är skapt för att bränna audio-Cd's.
  23. Dots

    Brännarprogram

    Hej, Undrar om det finns något program ute på nätet som är "dedikerat" för att bränna ljudskivor? Ska skicka iväg lite demos nu inför sommaren och alla de festivaler som skall hållas - så jag vill ha så bra kvalité som möjligt. 😄 Tack! EDIT; Det ska vara gratis.
  24. Det går inte att koppla out till out i det programmet, konstigt nog..
×
×
  • Skapa ny...