Jump to content
Annons

stratsvante

Medlem
  • Antal inlägg

    624
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av stratsvante

  1. Hej alla glada,

    Har varit medlem ett tag men har aldrig riktigt sagt hej för jag har känt att jag inte riktigt haft något att visa.

    Jag är precis i slutet av mina studier vid Linnéuniversitetets på deras musikproduktionsprogram och ska snart ut i den stora vida världen och börja jobba som livetekniker.

    Jag och en vän gjorde ett projektarbete där vi gjorde en platta och några musikvideor som ni gärna får kolla in om ni vill!

    http://www.youtube.com/watch?v=4Cwfrm7F8s4

    Men hej på er och kul forum!

    hej hopp!

  2. Är väldigt oinsatt, känner bara till Linnea Eriksson eller hur hon nu stavas på svd och den kvinnan har sämst smak någons när det kommer till musik.

    Det säger förstås ingenting men de är väl som allt som har med musik att göra, de är fruktansvärt mandominerat, altihopa. Tror inte det är nåns fel specifikt.

  3. Använder de också ganska sällan, fick för mig i början att de va en as bra mick som kunde allt men nu tycker jag den e ganska middig och har ett fras jag inte gillar... Svårt att föklara, allt låter lite skräpigt och gammaldags i dom. Kan funka till typ jazz baskagge, då brukar jag hugga dom eller pukor.

  4. Grejen me preampar enligt mig är att ja det är skillnad, såklart men en 1000 kroners preamp och de du har i ditt mackie bord är det liten skillnad på... Och ja rum mick och det du mickar spelar betydligt större roll än preampen. Om du känner att du saknar något i de preamps du har idag kanske de är värt att skaffa en bra extern men om du är ute efter den där magiska lilla touchen som jag tror många har fått för sig att en preamp ger kanske du borde fortsätta me de du har idag. Bara för att de är svindyra betyder inte att det är den magiska lösningen många letar efter.

    En kompressor eller liknande kan ge minst lika mycket effekt om inte mer när det kommer till sånt. Men de är bara min åsikt.

  5. Tkr sången funkar och gillar att det är lite platt. Tänk lite på engelskan bara, överdriv gärna lite dialekt för att få det att låta lite mer internationellt. Fast det är bara jag, är verkligen allergisk mot svengelsk dialekt...

    Gillar prodden annars, lite 90 taligt fast på ett coolt sätt!

×
×
  • Skapa ny...