Jump to content
Annons

norvyw

Medlem
  • Antal inlägg

    27
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. norvyw

    cubase mixdown

    vet du nån sida eller nåt där man kan lära sig mer om mixning. kollat lite på youtube men inte hittat nån direkt.
  2. norvyw

    cubase mixdown

    det jag menar är att när jag öppnar cubase så kan jag välja mastering. så öppnas den. men vet inte hur jag går till väga så att säga.
  3. norvyw

    cubase mixdown

    nej jag får rätt ljud när jag gör pan till vänster ex. men det är bara när jag exporterar. men hur gör man mastring? för jag kan välja det? men aldrig gjort det.
  4. norvyw

    cubase mixdown

    har ett litet problem när jag exporterar färdiga låten till waw. ex om jag har lagt en röst på vänster pan så kommer den till höger istället. någon som vet hur jag gör? och en annan fråga ska man ha 24 eller 16 bit när jag exporterar? märker att det är stor skillnad i storleken.
  5. vilken sida kan man lägga upp låten tillfället?
  6. jag har nytt batteri. men jag kan lägga upp en låten nu har jag testat med att höja pre-ampen men jag själv tycker det låter sådär. får ingen bukt på det hela. jag har vinklat den nu med. lite grann.
  7. det blev nog missuppfattning på vägen.
  8. det är en röde m3 mic. jag kan ställa in den på två lägen först på och av och så finns det mellan läge på den. och sen -10 -20-0 jag har den på 0 db.jag pratade med en på musikaffär och som jag förstod det så sa han att jag skulle sätta pre-ampen på tolv ett. och om det blev för starkt så kunde man ändra på cubase. som jag fattade det som ialla fall...
  9. jag pratade med en på musikaffären och då sa han att jag skulle ställa pre ampen på kl tolv ett och att jag skulle ändra på cubaset. eller nåt sånt.
  10. vart ändrar man gainen i cubsae? är på mixern man gör det i cubase eller vart är det någonstanns?
  11. Ja kanske 7-9 cm ifrån. Då tar jag bort den lägger upp låt senare. Var ändrar man gain cubase ?
  12. Ja kanske 7-9 cm ifrån. Då tar jag bort den lägger upp låt senare. Var ändrar man gain cubase ?
  13. jag har testat med och utan effekter men det inte blir vilket fall
  14. menar du gain på ljudkortet? för den flämtar. jag har testat det med gainen men inte lyckats. och står jag en bit bort så låter det för lågt "långt bort"och jag brukar vara på samma ställe mellan avståndet. men jag får det inte att låta bra. och jag har puffskydd. som fölljer med när jag köpte micken en skumgummi boll. inte sån med stativ. men jag ska testa igen med att försöka. ja visst det kan jag göra lägger upp den här.
  15. veteran. haha nä så bortkommen är jag inte 😛
×
×
  • Skapa ny...