Jump to content
Annons

98sbille

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Men den ena hade för låg latency och den andra hade för hög. Hittade inte var man kunde sänka eller höja latency heller så ingen av dom funkade.
  2. Tack lyckades lösa detta, säger bara en sak; ASIO4ALL !
  3. Okej, hur ändrar man på det då? Uppskattar all hjälp.
  4. 98sbille

    Brus i Cubase!?

    Tjena tjena, har nu fått igång hemmastudion och börjat spela in lite men det kommer och går (oregelbundet både under inspelningen och uppspelningen) ett brus som liksom laggar eller ökar ljudet tills det till slut står nåt error midi(ungefär). jag använder cubase LE och ett Sound blaster audigy se creative. Kan det vara ljudkortet som inte orkar eller kan det finnas andra orsaker ? Förklara gärna väldigt noggrant. Tack //Simon
  5. Har fått igång det nu track för hjälpen=)
  6. Jag har ett Sound blaster audigy se creative ljudkort som jag tror borde funka. Vad är VST inputs och hur ställer man in det? Ledsen men förstår ingenting, hittar inte ens till cubase inställningar.
  7. Hej, Behöver hjälp med Cubase LE. Problemet är att jag inte tror att jag får någon signal från micen i cubase. Recningen startar men det spelas inte in någonting. Kan vara att jag inte har valt något spår eller måste man ansluta något? Det kommer iallafall inget ljud och jag vet verkligen 0 om hur man hanterar ett sånt här program så hjälp uppskattas verkligen.
  8. Ja så har jag nu, men om jag ska dela upp ljudet som någon här precis över skrev, till ctrl room, vad krävs för sladd då? När jag har spelat in i studio så har jag haft hörlurar där jag hör min egen gitarr som jag spelar in + bakgrunden, var ska jag sätta hörlurarna för att det ska bli så?
  9. Så bara en vanlig adapter som hörlurarnas minitele hane till en vanlig tele som jag sätter in i Ctrl room L eller R?
  10. Okej tack så mycket 😎 , men det går alltså inte att ha vanliga datahögtalare som sitter som vanligt i datorn?
  11. Tjena tjena Håller på med mina första hemmastudio och är ganska lost. Jag har ett Sound blaster audigy se creative ljudkort, som har ett line in och 3 line out input, alla är "minitele" eller vanlig hörlursingång. Mitt mixerbord är ett Behringer Eurorack ub802 (4 ingångar). Hur ska jag koppla mixerbordet till ljudkortet för att få bästa möjliga resultat? Vilka utgångar/ingångar? Vilka kablar? Mainout på mixerbordet är teleingångar men vet inte om det är från dom man ska dra kabeln. Tack på förhand. 😉
×
×
  • Skapa ny...