Jump to content
Annons

Gustav

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Finns det någon enklare, billigare trummodul som jag bara kan koppla in mina triggers till som jag sedan får som en midi signal in i datorn (som jag sedan kan ha till i detta fallet EZ-Drummer). Har hittat ett flertal moduler, men dom flesta ligger runt 3000 eller mer, men dom innehåller för det mesta en hel del grejer som jag är rätt ontresserad av. Så finns det någon billigare variant eller kanske till och med något annat sätt att lösa det på?
  2. Jag uppdaterar när jag börjat på projektet!
  3. Jag planerar att ljudisolera och göra det bästa av saken Men tror du att det är helt åt skogen att påbörja detta projektet?
  4. Först och främst vill jag säga hej till alla här på Studio Forum!! 😳 Jag har spökläst under ett tag men har inte registrerat mig för ens nu! Hur som helst! Jag har under jättelång period velat ha någonstans att spela in med alla mina band och sitta o pilla med min musik, tidigare har jag haft ett rum som jag har kunnat spela in i och lira med polarna. Det har stått en dator med cubase och ett Delta 1010LT kort på så jag har haft möjligheten att kunna spela in någorlunda okej... men nu! nu j*vlar har jag bestämt mig för att ta tag i det och börja bygga och göra något "riktigt" av det som ett projekt under en längre tid! 😱 Rummet ser ser ut som så här; det är 3,07m brett och 4,8m långt (asså ingen stor yta jag talar om) och enligt planerna ska jag sätta upp en vägg med en ruta och en dörr i för att kunna ha tillgång till både ett live-rum och ett kontroll-rum! Ungefär så här ser rummet ut med väggen som jag planerat den: (Google Sketchup är förövrigt otroligt kul sätt att göra ritningar 😄 ) Vad tror ni? Ser det ut att bli helt åt helvete? Kom väldigt gärna med tips och ideér då jag aldrig gjort något som detta förr! (ritning på väggen som ska byggas för er som är intresserade: ) Mega tack på förhand, så ska jag skriva här och slänga upp bilder så fort det börjar att röra på sig! MVH /G
×
×
  • Skapa ny...