Jump to content
Annons

fusionaloud

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag kapar tråden för en liten fråga. Är du nöjd med ditt Duet-kort? Funderar på ett sånt men är behöver egentligen midi. Ska ju vara riktigt bra rent ljudmässigt.
  2. Okej, men hur är det om man jämför med native instruments? Har en annan kille som vill sälja sitt för 1500-1600
  3. Jag fyller på lite till. Har läst lite här men skulle gärna vilja ha kommentarer på de här fyra korten jag har kollat på. 1. Jag är nybörjare 2. Jag kör macbook pro intel core 2 duo (inte de senaste) 3. Jag kör garageband & logic 4. Jag har en microkorg och vill gärna ha midi interfacet i kortet. 5. Firewire eller usb spelar ingen direkt roll. De kort jag kollat på är: Emu 0404 Presonus firebox Focusrite Saffire LE Native instruments audio kontrol 1 Verkar som att vissa kort är krångligare än andra. Jag vill kunna spela in midi och ljuden från synthen, spela in sång, liveinstrument: bas, gitarr, bongos osv. Kan få köpa ett focusrite av en kille för 1800 spänn Tips?
  4. Hej! Ny på forumet. Ber om ursäkt om jag dubbelpostat men hittade inget annat ämne angående detta. Jag jobbar med logic (förut garageband) i macbook pro och kör med en microkorg som hårdvarusynth med både korgens egna ljud samt använder den som midiklaviatur med ett midi interface. På senare tid har jag börjat få problem med en ton som ligger kvar när jag använder synthen som midiklaviatur. När jag spelar med synthens egna ljud finns inte detta problem. Är det interfacet som inte är kompatibelt till fullo med synthen? Jag har ett Midi Sonic 2X2. Så, min andra fråga, jag skulle vilja spela in sång och behöver tips på en bra mikrofon och ett externt ljudkort. Helst så billigt som möjligt och gärna med inbyggt midi interface till microkorgen (om det är att föredra framför ett separat interface) När jag var på 4 sound tipsade de om Emu tracker pre USB (dock utan inbbygt interface) men som man kunde använda både med kondensatormickar och dynamiska. Sen antingen shure sm 57 eller B1 studio projects som mic så man kunde micka upp andra saker också. Kom gärna med andra tips! Tacksam för svar!
×
×
  • Skapa ny...