Jump to content
Annons

blue2

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av blue2

  1. Rent allmänt, men typ vilka låtar Max Martin varit med och knåpat på och många andra av de stora svenska producenterna
  2. blue2

    Låtars upphovsmän

    Vet nån om det finns nån samlad sajt, där det enkelt och tydligt framkommer låtars upphovsmän. Låtskrivare och lyrics.
  3. Bra svarat Johan, men jag höll på att sjunka ihop av andnöd i brist på punkter o kommateringar i ditt svar 😄 Hoppas du bjuder på den? 😉 Lånar lite av tråden för en liknande fråga. Men hur får man ett enskilt ljud, framställt tex med 3xosc att sakta glida uppåt under en låt, utan att de övriga tunar med? Behöver jag aktivera ngn effect för den synthen/kanalen?
  4. Hej! Bra låtar du hade! 🙂 Varifrån/ hur går du tillväga för att få tag i dina acapellor?
  5. Enda som händer är ju att denhär texten kommer upp: Det här videoklippet är privat. ???
  6. Riktigt bra! Kanske lite många andningspauser, breaks eller vad det kallas. Men annars lät det proffsigt!
  7. blue2

    Cubase 7.5

    Kör med cubase 1!! ännu.. Kanske dags för en uppgradering!? 😄
  8. Somrigt på nåt vis 😛 Gjort allt själv eller haft nån medkompositör?
  9. Hej! och bra tänkt både ifråga om synth inköp och att bli forum medlem! Visst är Roland Fantom G6 nån form av s.k workstationsynth? Passar den bra till den musik du ämnar knåpa ihop? Visste själv i unga år att jag kommer att ha musik utrustning (synth) att ratta runt och spela på. Hade väl sett nåt med kraftwerk och började fantisera om nåt U-båts liknande komando centrals musik utrymme, med massor av rattar och knappar 🙂 Skaffade ganska sent synthar, och är turligt nog långt ifrån nåt råddigt U-båts liknande komandocentral.
  10. Ändrar frågan... Vilken av android, iPhone har intressantare/ funktionsdugligare/ kreativare musik "skapar" appar? Vilka appar har ni positiva erfarenheter av?
  11. Råkar ha en windows telefon nu, och till dem är ju inte applikationsutbudet lika stort som android och iPhone. Speciellt musik "skapar" relaterade appar verkar vara på en leksaksnivå om man söker på deras marketplace. Känner nån till ngn app ni kan rekomendera från marketplace, eller kan man hitta på någon utvecklares egena sidor? Har iallafall hittat SoudFlake synth, RaveIT och Zquence studio, som är lite små roliga att pilla med när man inte har riktiga musikinstrument och dator i närheten. 🙂
  12. Har storleken betydelse? På skärmen alltså 🙂 Står iallafall inför ett val att skaffa ny skärm, alternativt dubbla. Har nån erfarenhet av dubbla skärmar när ni kör fl studio? Löper skapar processen smidigare tycker ni? Finns det stöd för det? Vilka delar sätter ni upp i skärmarna?
×
×
  • Skapa ny...