Jump to content
Annons

Ytterbeerg

Medlem
  • Antal inlägg

    11
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okaj, ja jag kan ju alltid kolla med den lokala musikaffärn ifall dom vet nått om det.. Tack för svaren anyway!
  2. Kanske blir till att byta ut stallet till ett äkta floyd rose-stall istället.. Går det få ordning på träet på något vis?
  3. Om det vore så väl, hehe. Nä detta är en ganska gammal gura, begagnad dessutom så den har la åkt på lite stryk genom sina år.
  4. Det är när jag sänker tonhöjden ja. Det är ett licenserat så det låter ju troligt att skruvarna kan ha tagit stryk.. Nu när jag kollar lite närmre så tycker jag det ser ut som att skruvarna sitter snett, lutat en aning mot halsen. Finns det risk att träet där skruvarna sitter är helkasst nu?
  5. Tjena! Jag upptäckte för nyligen ett ganska sjukt problem och behöver lite tips på hur man ska kunna lösa detta.. Nu är det så att jag har en ibanez med ett floyd-stall och ja, det är lite svårt att förklara men när jag svajar nedåt så böjer jag plektrum-skyddet samtidigt, stallet ligger alltså på plektrum-skyddets ovansida om man säger så.. Jag har inte den blekaste aning om hur jag ska lösa detta, känns som att stallet ligger alldeles för långt fram?
  6. Här kan du läsa om utbildningen: Länk 80 veckor motsvarar väll 2 år och ja; Arbetsmarknad Efter utbildningen kommer du att kunna arbeta som ljuddesigner i olika studio- och konsertsituationer. Med ett väl utvecklat kunnande inom ljudteknik, musikanalys, elektronik och elområdet kommer du att kunna göra musikinspelningar, där du har ansvar för projektet från början till slut. Du kommer även att kunna hantera en PA-anläggning för konsert och konferens. Utbildningen ger också kompetens att arbeta med bl a film, teater, radio, television, multimedia, mässor och utställningar. Sen har jag en fråga, finns det någon speciell åldersgräns på studielån osv?
  7. Då blir nog inte matten några problem för mej, går elprogrammet i gymnasiet för tillfället så vi håller självklart på mycket med effekttrianglar osv! Har du någon koll på hur lönen är inom ljudbranschen? Har nämligen alltid velat bo i Göteborg så ja skulle bli sjukt glad om det är en hyfsad lön så att man klarar av att stanna kvar där efter utbildningen, hehe. Tack för bra svar på förra inlägget förövrigt!
  8. Jag har med börjat kika på denna utbildning nu, men hur ser arbetsmarknaden ut för denna typ av utbildning, finns det jobb så att säga? Sen undrar jag även hur pass svår matten är. Jag har precis läst matte B på gymnasiet, behöver man mer tror du?
×
×
  • Skapa ny...