Jump to content
Annons

svalt

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Bra att du låter så intresserad 😄 Jag har en väldigt enkel/billig preamp (tube mp heter den om de säger dig nåt) å de e bara en kanal. Signalkedjan e inte mer avancerad än att SM58 går till preampens input och preampens output går till ljudkortets input.
  2. Den knäpper altså även när man inte har någon mikrofon kopplad till den, så de har nog inget med mikrofonen och sladdar att göra. Det konstiga är att det slutar när jag kör på phantommatning, men då jag har en dynamisk mikrofon, antar jag att det inte är så smart å mata den 🙂 Ursäkta om jag e n00b, men jag vet inte ens vad ADAT är 😄
  3. svalt

    Digitalknäpp av preamp

    Får ett litet knäppljud som kommer med jämmna intervall utav min preamp när jag använder den till cubase, har ni någon idé vad som kan vara galet och vad man skulle kunna göra åt saken?
  4. näe, alla har vi märkliga önskemål ☺️
  5. Release asio driver in background funkar prima, så nu har du lärt dg nåt nytt Claes"expert på Cubase". tack o bock
  6. Hoppas jag kommer lyckas göra mig förstådd nu. När jag spelar in/upp nånting och sedan öppnar upp t.ex. ett textdokument vid sidan av, så stannar all inspelning och uppspelning. Går det att ändra nån inställning så att man kan spela upp en ljudfil och sammtidigt rota runt lite i mappar t.ex. så inte cubase behöver vara i fokus hela tiden för att fungera?
×
×
  • Skapa ny...