Jump to content
Annons

Hocico

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Sthlm
  1. Jag lyssnar på en del industri så jag gillade er musik, i alla fall det som fanns på myspace. Det är ju ett dilemma när man själv inspireras av gitarrer och lite tyngre stil men de andra i projektet är gamla synthare hela bunten och grymtar så fort en gitarr hörs. Det ska vara blip blop you know. 😄 Vad var det för spelning? Bra kombination mellan industri och ebm, spetsnaz är bra har sett dom ett par gånger på olika ställen och de brukar leverera live.
  2. Arbetsnamnet är Additive Nil, vi har ingenting upplagt än så länge så jag kan inte ge någon provsmakning. Men inspiration dras från te x Hocico, Dioxyde, Combichrist och andra band i samma eller liknande stil.
  3. Tack för snabba och bra svar. Jag tror inte att det blir ett alternativ att rensa, pitcha, klippa och filtrera bland spåren trots allt, enklare att skicka det till någon som vet vad han/hon gör än att försöka själv och skicka skräp som ändå bara ställer till det. Det finns många andra som är bättre på att få det att låta som vi vill, förhoppningsvis kan vi skicka ett tillräckligt bra grundmaterial för att ge den personen chansen att plocka fram det också.
  4. Hocico

    Nykomling

    Tack k9. Jodå, vi kör på med det som vi tror på. Även om vi ibland internt har olika åsikter om ljudbilden. 😆
  5. Hej, vi är på jakt efter någon som kan tänka sig att mixa våra alster, men vad behövs då egentligen? Kan mycket lite i ämnet så jag ber om ursäkt om detta är dagisnivå för de flesta av er här inne. Vi arbetar i Cubase med ett antal olika pluggar, har en trummaskin och en hel del effekter på röst och slingor genom ett par boss se50 och 70 lådor. Om jag nu ska skicka detta till min kontakt som te x kanske använder ett annat program, hur fungerar det? Skickar man alltsammans som en wav fil då eller hur ska jag gå tillväga för att han/hon ska kunna arbeta med våra spår? Enklast är kanske att arbeta med någon jobbar i samma program eller spelar det mindre roll?
  6. Hocico

    Nykomling

    Hej på er allesammans, får väl skriva några rader här nu efter att ha varit med ett litet tag. Sysslar med elektronisk musik och har tillsammans med ett par kompisar ett litet projekt. Vi är glada amatörer men försöker få ihop något som kanske kan bli lyssningsvärt framöver. Inspiration dras från både gammal synth, nyare ebm och i mitt fall en del blandad metal. En salig blandning med andra ord vilket kanske kan bli spännande. Nåväl, dags att fortsätta läsa intressanta trådar så ha det gott.
×
×
  • Skapa ny...