Jump to content
Annons

MsModesty

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om MsModesty

  • Födelsedag 1986-03-30

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    Borlänge
  1. Tjenare där!

    Ville bara ge en tumme upp för låten straight up the alley som var flummigt skön.

    Ha en grym kväll.

  2. Hallå där! Snubblade in på din tråd, dock ser jag ju att den har ett par månader på nacken. Jag gissar på att du fått det du söker nu. Men jag blev mest nyfiken på att få höra några tidigare verk från dig, om det skulle gå för sig? Ha en fortsatt trevlig kväll, Hanna
  3. God kväll!

    Tog å yutubade lite, fastnade i videos-arna med rymdtemat.

    Jag måste säga att detta är en (ännu) outforskad genre för mig. Men jag hoppas att musiken fortsätter att flöda och att vi snart kan se ännu en video på MTV :)

    Väldigt fina omslag till dina Phanatos verk förresten! Riktigt vackra.

  4. Hej och tack för välkomnandet 🙂 Jag trivs redan som fisken i vattnet måste jag säga. Har fått många "aha" upplevelser sedan jag aktiverade mig. Ser ljust på musikskapandet framöver! Ha en fin kväll du!
  5. Hejsan Frerik, Tackar ödmjukast för feedbacken. Ja du det tycks finnas oändligt mycket program för en liten musiker. Min lilla tid här på forumet har redan givit mig grymt mycket tänkvärt i mitt sökande efter program att arbeta med. Lycka till med ditt skapande, och många tack för att du tog dig tid att skriva 🙂 Ha en trevlig kväll!
  6. Hejsan, Tusen tack för ditt inlägg. Tager tacksamt emot din feedback och Amy Mcdonald liknelsen. Är själv mkt förtjust i hennes sound. Så roligt att höra 🙂 Ha en mycket trevlig kväll! På återhörande!
  7. Tjenare, Hittade din tråd här och gick självklart in på myspace och lyssnade. "Turn away" är riktigt bra alltså. Hade gärna velat sjunga något sådant. Jag addar dig där så är du mer än välkommen att kontakta mig om du skulle vilja ha min röst på något framtida projekt. Dock så har jag tyvärr än så länge bara ett par långsamma soft låtar på min sida, hemmainspelat så klart. Men en bild av hur jag låter i alla fall. Ha en skön kväll och lycka till med låtarna du har färdiga!
  8. Hej =)

    Denna video

    spelades på MTV våren 2007, en gång bara men ändå ;)

    Trevligt o "träffas" här..Hoppas allt är bra och att musikskapandet rullar på

    /Fredrik

  9. Hejsan :)

    Får jag fråga av ren nyfikenhet vad det är för video som visats på TV?

    Vänligen

    Hanna

  10. Den delen låter givetvis intressant. Får väl hålla öppna ögon efter partners här på forumet. Har gjort en del projekt via Myspace och så också. Till och med lite hiphop/soul har det blivit. Inget som ligger uppe dock 😳 Roligt med nya människor och erfarenheter. Tack till dig och åter igen tack till sixties!
  11. Hejsan! Hittade den här gamla tråden och har läst igenom den. Jag skulle vilja upprepa ursprungsfrågan för egen del: Finns det några korta/kortare kurser/studiecirklar i musik/studio-produktion? Jag har inga gymnasiebetyg att visa upp som det är nu, även då det hade kunnat tagit mig till musikproduktion på högskolan, Falun. Men då jag har fast jobb så jag kan inte binda upp mig för länge, så därför är en kortare tids studier mest intressant. Jag bor i Borlänge med familj i Stockholm, så finnes utbildningar i närheten/eller på dessa orter är det riktigt intressant! Att pendla en liten bit är nästan bara trevlig iofs. Jag lyckas alltid träffa de mest intressanta personer på mina resor... både mytomaner och etablerade musiker 🙂 Jag vill bli suverän på att producera helt enkelt! Är riktigt taggad. Mycket tacksam för tips!!!
  12. Hehe, ja det är väl just 4-5 ackord jag kan också 🙂 Lärde mig dom när jag var... 13 år. Nu 10 år senare har jag inte utvecklats alls. Har någon slags mental gitarr block! Pinsamt! Men du må tro att jag gärna hade velat kunna riva av tunga riffs och grejer själv... då du... då hade man varit en cool brutta! Tack för välkomnandet 🙂
  13. Ja det är många som nämnt RealStrat för mig idag här på forumet... låter mer och mer intressant, så länge jag kan köra via synthen! Ha en go kväll!
×
×
  • Skapa ny...