Jump to content
Annons

phanatos.com

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. 1. Jóhann Jóhannsson - And In The Endless Pause There Came The Sound Of Bees 2. Dimmu Borgir - Abrahadabra 3. Hammock - Chasing After Shadows…Living with the Ghosts 4. Triptykon - Eparistera Daimones 5. Year of No Light - Ausserwelt
  2. Nån som har tips på band/artister som skulle kunna gå lite som "melankolisk pop/rock". Lite åt Kent, Radiohead, Dimbodius, Katatonia etc-hållet...(Katatonia inte pop iofs, men ni kanske fattar vad jag är ute efter...) Melankoliskt, bra låtar, snygg produktion...Tips på mer såna band välkomnas The hjärta och smärta pop/rock-bands 🙁 (stänk av elektroniskt funkar oxå)
  3. God kväll!

    Tog å yutubade lite, fastnade i videos-arna med rymdtemat.

    Jag måste säga att detta är en (ännu) outforskad genre för mig. Men jag hoppas att musiken fortsätter att flöda och att vi snart kan se ännu en video på MTV :)

    Väldigt fina omslag till dina Phanatos verk förresten! Riktigt vackra.

  4. Hej =)

    Denna video

    spelades på MTV våren 2007, en gång bara men ändå ;)

    Trevligt o "träffas" här..Hoppas allt är bra och att musikskapandet rullar på

    /Fredrik

  5. Hejsan :)

    Får jag fråga av ren nyfikenhet vad det är för video som visats på TV?

    Vänligen

    Hanna

  6. Jag har tyvärr inte så mycket att tillägga i själva sakfrågan, men tänkte mest säga hej, samt grattis i efterskott 🙂
  7. Det tackar och bugar man för ! 🙂
  8. everlasting: jag löste det oxå genom att ta in en annan EQ, då gick det smidigare som sagt =) hegobald: ja Q finns i Nuendo. Har inte kollat upp det riktigt, men det ska jag kika in...Bra du nämnde det.
  9. phanatos.com

    Mast(e)ring

    Bra tips Åke! Jag beställde tidningen direkt från deras hemsida, fanns en del matnyttiga tips i denna publikation.
  10. Hej, hur åstadkommer man ett högspass-filter i Nuendos "vanliga" eq (antar det är samma i Cubase). Jag vill skära bort s.k. onödig (låg) bas, vilket jag efter att konsulterat diverse mastringstips-lektyr förstått kan vara en bra grej. Jag förstår principen, men får ändå inte till det med inställningarna. Antingen blir "skärningen" för bred, eller oxå ej så djup som jag vill ha det. Nåt konkret tips på hur inställningarna bör se ut för att åstkodkomma det jag är ute efter?
×
×
  • Skapa ny...