Jump to content
Annons

danielMG

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej, Jag har försökt länge att hitta Cubase sx3 för Mac, men det finns ingen plats. Finns det någon som vet var jag kan ladda ner 3'ern för mac? eftersom jag ladda ner det för pc men kan inte hitta för Mac. Jag är norska och svenska är direkt från ordlistan.
  2. Ok, var man kan hitta inställningar där du kan välja mono spår då? på Cubase 3?
  3. Hej, Jag har ett problem med min mikrofon när jag använder Cubase 3. När jag har ljudkortet på och jag talar i mikrofonen så kommer ljudet i båda sidor i hörsnäckan, men när jag recorder låten så det kommer bara ljud i vänster eller höger sida. frågan på vilken sida av inputene på ljudkort jag har det i, om jag har den i din vänstra kommer det bara ljud i vänster och tvärtom .. någon som vet vad som är fel eller om det finns några inställningar i Cubase?
  4. Hej, jag och en kompis ska bygga en studio i sin källare ... vi kommer att bygga en studio booth som vi kan recorda i.. Hur mycket kostar det för material och ljudisolerade alltihop?
  5. Hej, Jag är en kille på 14 år som förare med rap. för avsikt att bygga mitt rum ungefär en halv pro studion. Jag har dator och bra høytallere men kommer att köpa ljudkort och mic. Jag tror jag ska köpa micen från denna plats: www.multima.no men jag behöver lite tips: det finns så många slag, och jag har bara en vanlig dator, ska jag köpa kondensat mikrofon eller vad ska jag köpa? har hört att det inte passar i min dator. För att använda 2000-3000 kronor på micen då kommer att välja en bra en. det finns några som har några förslag på micer vilket är bra för detta pris?
  6. Hej, Jag är en kille på 14 år att bygga upp en semi-pro studio på rummet. Jag har dator och bra høytallere men kommer att köpa ljudkort och mic från denna butik: www.multima.no kommer att använda cirka 2000 miljoner euro för ljudkortet och det är det någon som har några förslag på vad jag ska köpa?
  7. Hej, Jag är en kille på 14 år som förare med rap. för avsikt att bygga mitt rum ungefär en halv pro studion. Jag har dator och bra høytallere men kommer att köpa ljudkort och mic från denna plats: www.multima.no och har ca 5-6 tusen NOK att jag skulle använda den. Vad jag undrar är om det finns några enkla sätt jag kan ljudisolerade rum för? inte permanent, då är tillåtet inte mamma, men saker som att jag kan göra innan jag spelar i, helst ganska billig? Tack för alla råd.
×
×
  • Skapa ny...