Jump to content
Annons

Dzemo

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Shu! jag rappar, dock inte heller på svenska men lägg gärna upp en snipp på beatet så kanske man kan kicka några bars 🙂 P
  2. Tack! nu funkar det precis så som jag vill att det ska göra, uppskattas verkligen! 😄
  3. Du menar den knappen som ser ut som en högtalare? "Monitor" står det när jag har musen över den. Jag hör ju mig själv i lurarna när jag sjunger/rappar i micken men vill kunna lägga till en liten reverb direkt, räcker det med den monitor knappen eller ska jag göra något mer? Tack för ditt snabba svar =)
  4. Hejsan Jag vill göra så att det är kanske lite reverb på rösten när man spelar in, självklart vet jag hur man lägger det direkt på ett spår men jag menar att när jag står och spelar in så vill jag höra reverben i lurarna direkt och jag har ingen aning om hur jag ska göra.. det finns säkert många trådar kring det här men jag vet inte riktigt vad jag ska söka på, är det någon som kan hjälpa mig? Sitter med ett CME Matrix K FW-kort om det underlättar.. Tackar så mkt på förhand!
  5. Jo, jag får den till att fungera i Cubase men då använder den liksom ljuden som finns i själva kontrollern. Och jag vet inte ens vad för VST jag ska leta efter, extrem nybörjare.. skulle du kunna ge något tips på en bra free vst så ja kan leka lite? hade varit jätte tacksam över de. EDIT: Jag hittade, men tack ändå 😆
  6. Hejsan! Jag har en KS25B-USB Midi kontroller (eller vad jag ska kalla de, se bild.) Och jag läste lite här (kollade mest) och såg att det var någon som nämnde något om att använda midi kontrollern i en så kallad virtuel synth för olika ljud osv, helt ärligt så förstår jag mig knappt på den här jag har här , fick den av en vän. Tänkte kanske testa med en virtuell och undrar då om ja kan spela på min KS25B fast genom pluggen eller vad jag ska kalla de. Förlåt men jag vet inte hur jag ska förklara de här enklare. Använder Cubase SX 3. Ganska ny här så har lite svårt för att hitta så ni får gärna länka om detta ämne har dragits upp förr (vilket jag nästan är säker på att det har). Tackar på förhand.
×
×
  • Skapa ny...