Jump to content
Annons

nilsjonsson

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag laddade ner nya drivisarna och det gick bra, en stund... så nu är mitt Lexicon omega är nu påväg tillbaka till tyskland. Jag köper något lite mer pålitligt ist! men tack för hjälpen ändå!
  2. Överraskande bra pris må jag säga! tyvärr så är jag inte inne på att införkaffa en just i detta nu, jag kollar mer runt vart jag skulle kunna få tag i en till senare. Den var också fin! 😐 Jag vill inte ha några fancy grejer bara något enkelt billigt som jag kan göra råa och sargade inspelningar, samt en del loopar med.
  3. nilsjonsson

    Kassettporta?

    Är det någon som vet vart man kan få tag i en 4-kanals kassettporta? Och vad skulle en sådan gå på ungefär?
  4. För en vecka sedan så fick jag hem mitt lexicon omega från thomann. Jag kopplade i allting installerade drivisarna och medföljande Cubase LE 4. Allt var frid och fröjd ända tills jag skulle börja spela in. Jag gick in i cubase LE 4: devices >device setup>VST audio system>omega ASIO som instruktionerna sa att jag skulle. sedan när jag gick ut från menyn så kommer ett varningsmeddelande upp i mitt fejs: "the ASIO driver omega ASIO could not be started!" Jahapp tänker jag och ominstallerar drivrutinerna men jag får fortafarande samma meddelande. Någon som kan hjälpa mig? Det ska nämnas att det är mitt första ljudkort så min erfarenhet inom ljudproduktion är inte särskilt stor 😏
×
×
  • Skapa ny...