Jump to content
Annons

Rhodde

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för ditt svar, ska hålla ögonen öppna...
  2. Hur har det gått för dig, är du lika nöjd fortfarande? Vad är bra resp. dåligt? Rekommenderar du den?
  3. Hur har det gått för dig, är du lika nöjd fortfarande? Vad är bra resp. dåligt? Rekommenderar du den?
  4. pukorna i 2001 är ju inga samplingar. om du vill få det så bra får du hyra wien philharmonikerna. Givetvis hänger jag med på att det inte är samplingar i 2001, men det är ett tungt/djupt/mäktigt sound jag är ute efter...
  5. Ja, du får gärna berätta vad du tyckte om det, funderar själv på att införskaffa ett.
  6. Nej, det verkar inte vara självklart att pukor eller bra pukor följer med. Är Edirol en fristående spelare eller behöver man typ Halion eller någon annan sampler?
  7. Någon som du speciellt rekommenderar? Jag kör själv med EWQLSO Gold (och Silver) och Garritan och är mycket nöjd med dem. EWQLSO är mer filmmusik-sound, medan GPO är mer klassiskt orkestersound, så det beror på vad man är ute efter... Av alla dom förslag som kommit upp så undrar jag vilka av dom som har bra pukor? verkar vara svårt att få tag på riktigt tunga och djupa orkesterpukor, typ som finns med i inlednings soundtracket i sci-fi filmen 2001. EWQLSO har bra pukor tycker jag. Fick med någon gång för länge sen en kompaktplugg med lite gott och blandat från EastWest genom Computer Music och där fanns bl a deras pukor med. Tycker de är bättre och roligare än de i Philharmonic så använder den om jag behöver andvända pukor. Tack för ditt svar Die Hard, men du vet inte om dessa ingår i EW silver? Någon som har koll på Steinberg, Garritan m.fl. har dom också bra pukor? Det borde vara detsamma i silverversionen. Det är ju trots allt bara en nedbantad version men knappast när det gäller något som pukor utan mera artikulation och sånt. Men kolla på http://www.soundsonline.com/product.php?productid=EW-177 Bara läsa specs och lyssna på demosarna. Ska kolla länken genast...
  8. Någon som du speciellt rekommenderar? Jag kör själv med EWQLSO Gold (och Silver) och Garritan och är mycket nöjd med dem. EWQLSO är mer filmmusik-sound, medan GPO är mer klassiskt orkestersound, så det beror på vad man är ute efter... Av alla dom förslag som kommit upp så undrar jag vilka av dom som har bra pukor? verkar vara svårt att få tag på riktigt tunga och djupa orkesterpukor, typ som finns med i inlednings soundtracket i sci-fi filmen 2001. EWQLSO har bra pukor tycker jag. Fick med någon gång för länge sen en kompaktplugg med lite gott och blandat från EastWest genom Computer Music och där fanns bl a deras pukor med. Tycker de är bättre och roligare än de i Philharmonic så använder den om jag behöver andvända pukor. Tack för ditt svar Die Hard, men du vet inte om dessa ingår i EW silver? Någon som har koll på Steinberg, Garritan m.fl. har dom också bra pukor?
  9. Någon som du speciellt rekommenderar? Jag kör själv med EWQLSO Gold (och Silver) och Garritan och är mycket nöjd med dem. EWQLSO är mer filmmusik-sound, medan GPO är mer klassiskt orkestersound, så det beror på vad man är ute efter... Av alla dom förslag som kommit upp så undrar jag vilka av dom som har bra pukor? verkar vara svårt att få tag på riktigt tunga och djupa orkesterpukor, typ som finns med i inlednings soundtracket i sci-fi filmen 2001.
×
×
  • Skapa ny...