Jump to content
Annons

Azeem

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Azeem

    Breath control

    De är väl tänkta för brassljud från början men de funkar väl lika bra till att styra volymen på stråkmattor med?
  2. Azeem

    Breath control

    Var kan man få tag på själva enhenten man blåser i? Jag har utgångar för breath-control men jag har inte sett själva munstycket på jättelänge... Finns de att köpa nya? Tack på förhand!
  3. Jag får ursäkta, jag har nog verkat kunnigare än jag är. Det känns som att det inte finns "läromedel som sammankopplar mig (Den totala nybörjaren) med den ni pratar om. Jag har problem med undermenyer och hittar inte var jag ska mata in controllerns data.
  4. Flera frågor; 1.Hur gör jag för att kunna sustain'a ett ljud samtidigt som jag byter till ett annat? 2.Finns det någon lätt guide för totala nybörjare om hur man styr jv-1080 med ett midiklaviatur (Byta patcher och volym osv)?
  5. Jag håller på att få tag i manualen nu men hur kommer jag till [program change data] och [control change data]? Känner Rolandburken igen rattar och sliders på CME ?
  6. Jag spelar i ett pop-band och har alltså skaffat min första egna synth. Det är en JV-1080 i rackformat. Jag har ett par korta frågor; 1.Jag skulle vilja ha hjälp med hur jag kan styra den från min CME ufs, hur jag kan få rattar, sliders och knappar (På CME) att styra det jag vill. 2. Hur kan jag editera ljud med datorn för användning i min 1080 eller finns det något lättare sätt att samla alla smör-och-bröd ljud någonstans så jag kan byta snabbt? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...