Jump to content
Annons

Hagar

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tackar 😄. Ska maila o se om dom finns kvar
  2. Moog Rogue hade coolt sound. Kollade den på youtube. Fast en sån får man nog ge närmare 10 papp för antar jag. Min budget för tillfället omkring 5000. Men om det inte finns något vettigt i den prisklassen att hitta, så tänkte jag vänta tills budgeten närmar sig 10 ist. Fast det verkar som det bör räcka med omkring 5000 för att hitta något som är ok för mitt behov. Var hittar jag lättast en beg Nord lead eller en Kurzweil K2000?
  3. Avgudar 80-tals synth soundet 😳. Så jag kommer typ ändast spela rock, pop och disco låtar från 70 och 80-talet om det kan va till någon hjälp.
  4. Hagar

    Tips på val av synth?

    Hej Skulle behöva tips och råd om vilken typ av synth jag ska välja. Är nybörjare och kan inte så mycket om ämnet. Har fått en känsla av att Yamaha är att sattsa på. Vill han något med bra kvalite som man är nöjd med även efter man kommit förbi nybörjar stadiet så man slipper byta upp sig. Ska ändast användas för hemma bruk för nöje, men vill ändå ha något seriöst med bra kvalite och känsla. Är tacksam för alla råd jag kan få.
×
×
  • Skapa ny...