Jump to content
Annons

DonDon

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag läste denna tråd: https://www.flashback.info/showthread.php?t=486848 . Ganska likt ditt problem, dock så kraschar inte dina program när dom körs. Men gör som tidigare postare sa, kör testet!
  2. Samma märke på minnena har inte så stor betydelse. Däremot hastigheten och vilken typ av minne. Har det alltid varit så, eller bara nu dom senaste dagarna? Tror att det är något av minnena som är på väg att ge upp, eller möjligtvis någon inställning?
  3. DonDon

    Nexus hjälp!

    Nexus - 2000 :- Nexus 2 - 2500 :- Har jag för mig.
  4. Jag får väll ta en titt hos Acer då. Annars så beställar jag 2 st 2 GB minnen från dustin, chansar på att priset är väldigt lågt där i jämte mot andra butiker? Men kan jag köpa PC2-6400 DDR2 DIMM istället för PC2-4300 DDR2 DIMM som jag har just det? Är det hastigheten som skiljer dem år? EDIT: Har fått reda på att jag har Dual Channels. Och detta innebar alltså att jag måste ha samma hastighet på alla 4 minnen?
  5. Tackar! Jag har inte en aning om jag har dual channels eller inte. Och manualen ligger längst in i frådet. Rätt sorts minne, alltså PC2-4300 DDR2 DIMM t.ex? Spelar det någon roll om jag köper ett minne som heter PC2-6400 (800MHZ) DDR2 DIMM om mina nuvarande minnen heter PC2-4300 (533MHZ) DDR2 DIMM? Då kommer jag att få 2 st minnen med 533 MHZ och 2 st minnen med 800 MHZ. Har inte en aning om detta funkar. EDIT: Är dom två första platserna 1 kanal, och dom två andra platserna den andra kanalen, om jag nu skulle ha dual channels? Dom två första platserna är iaf i färgen grön och dom två sista i färgen orange.
  6. Hejsan. Har en fråga angående ram minnen. Jag har 4 st platser för ram minnen i min dator. 2 st platser är upptagna av 2 st 512 mb . Till min fråga. Kan man ha två st 1 GB minnen i dom två platserna som är över? Jag vet att ram minnerna måste lira jämt med varandra, så det går inte att ha en 512 mb och en 1 GB . Men skulle det här funka? 2 st 512 MB och 2 st 1 GB. Tacksam för svar! 😛
  7. Hej igen! Din ide fungerar ju utmärkt! Super bra när man bara vill latja lite granna med två klaviatur. Får se om jag kanske slänger upp en video senare ikväll på hur det ser ut just nu för mig. Iallafall, super tack! Om någon vet en annan lösning så dela gärna med den här på forumet. Hare! ☺️
  8. Hej Tenshie! Tack för ditt fina svar 🙂 . Din ide att dela upp pluggarna i olika oktaver var inte så dumt! Kul att det fungerar för dig. Ska genast testa samma sak själv och se om jag löser det. Super tack för ditt svar! Återkommer med information om hur det gick. Hare bra! 😄
  9. Hejsan! Jag sitter just nu med 3 stycken midi klaviaturer/controllers här hemma och fick en tanke på att man kan koppla in 2 st midi keyboards till samma dator och köra en VST Plugin på varje klaviatur, går detta? Isf, hur går jag till väga? Jag använder mig utav FL Studio 8. Tacksam flr svar .
×
×
  • Skapa ny...