Jump to content
Annons

Pautic

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Sverige
  1. Låter intressant, aldrig hört att det går att göra på det sättet. Jag tror jag har lite för många streck och ign för att bara kunna få dispens. Är inget underbarn när det gäller musik, men har spelat några år nu och har lätt att lära mig. Men ska absolut undersöka det närmare!
  2. Jag har tyvärr inte läst någon mer musik än estetiskt val på gymnasiet. Kräver tex SAE behörighet, eller går det att komma in även fast man inte har fullständiga betyg i gymnasiet? Förutsatt att jag "pluggar" inom ämnen på egen hand eller via tex folkhögskola?
  3. Tackar för svar! Jag går naturvetenskaplig linje, vilket tyvärr inte riktigt passar mig. Jag har alltid varit bra på matematik och fysik, därför tyckte mina föräldrar att jag skulle göra som mina syskon och läsa vetenskaplig linje. Men insåg rätt snabbt att det inte var min grej, jag vill göra något mer praktiskt och estetiskt. Jag ligger så pass efter att jag inte kommer hinna fixa alla betygen till studenten, det finns möjlighet att gå om eller läsa ett halvår till. Men har verkligen ingen motivation till det. Jag hade tänkt att jobba ett år för att få göra något annat och lite pengar på fickan. Men någon gång så skulle det väl vara bra och roligt att försöka läsa/plugga något man tycker är intressant.
  4. Hej! För att ta en lång historia kort, jag tar studenten om två månader och kommer inte få behörighet. Min fråga är, om jag går ut gymnasiet med Godkänt i kärnämnena, finns det någon musiklinje som jag kan söka till? Jag vet inte vad jag vill göra i framtiden, men är rätt säker på att det involverar musik. Jag är intresserad av produktion, liveljud/ljus och att spela. Mycket tacksam för snabba svar då jag måste bestämma mig inom en vecka för att ha en vettig chans att hinna fixa allt. /Patrik
  5. Jag kollade också på den för ett tag sen, men sen försvann den helt. Någon som vet om den är värd pengarna? 1800kr känns rätt billigt. Kanske skulle ta och beställa en innan de försvinner igen.
  6. Förlåt om det är off topic. MEN FÖR I HELVETE! Så om ett ämne har tagits upp förut får man absolut inte prata om det igen? Skulle vara rätt tyst då.. Ett forum är ju till för att diskutera saker. Visst finns det många trådar om mikrofoner, men jag måste hålla med om att sökfunktionen är rätt värdelös på forumet(eller så kan jag inte hantera den). Om det nu finns ett klockrent svar kan ni ju hjälpa genom att länka om nu inte orkar skriva samma sak igen. Jag förstår om man blir sur efter 10e tråden samma dag, men var lite snälla istället. Ett inlägg som säger "den frågan är redan besvarad" hjälper inte direkt.
  7. Tänkte bara säga att jag har en J&D stratocaster och det är inte världens bästa gitarr, den kostade runt 1000kr, men man klarar sig! Har repat lite med den i snart ett halv år och det är helt okay, har haft gitarren och spelat hemma i kanske tre-fyra år. Det är ju spela som är det roliga eller hur? Nu är det dax att byta upp mig. Men som första gitarr? KANON! Köp inte mer än du behöver, spara pengarna till något annat istället. Din nästa gitarr kanske? ☺️
  8. Skulle kunna komma på tusen olika. Men just nu tar jag Flogging molly ☺️ It's been the worst day since yesterday
×
×
  • Skapa ny...