Jump to content
Annons

nlg84

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Är det inte så att skriftspråket rättar sig efter talspråket och talspråket rättar sig efter att göra sig förstådd? Som sagt innan om Timbaland och The way I are så ska nog ingen av oss trampa i klaveret och ifrågasätta mogulen själv.. Att sjunga the way I are drar ju till sig bra mycket mer uppmärksamhet än the way I am och på så sätt sätter det sig bättre i folks huvuden. Och lyrik som får en att tänka till lite över verktyget är väl aldrig fel?
  2. Aborted - Meticulous invagination 😆
  3. nlg84

    PC/Forum/Mac

    Jag har inte ställt några krav.. det var en fråga och det uppskattades inte så då går man inte vidare med det.
  4. nlg84

    PC/Forum/Mac

    Vore det inte jävligt skönt om forumet delades upp i tre läger? ett där frågor gällande Mac tas upp, ett gällande PC och ett som är generellt gällande musikbearbetning som ligger utanför datorernas värld. Jag börjar tröttna på att leta efter saker och läsa milslånga inlägg och till sist få reda på att det gäller Mac. Det är ju så stor klyfta redan på den nivån. lösningen blir att man skriver ett eget inlägg som säkert är onödigt för svaret finns där ute om än lite jobbigare att få reda på. Vore det inte nåt?
  5. ja, det e bara att sno lite.. skulle nån klaga är det väl bara att ta bort/byta ut.. och filmjättarna skulle nog inte orka bråka om en sån sak om det inte är något som dom absolut inte vill förknippas med eller om ni har gjort en ansenligt stor summa pengar på låten. Och även "major"-artists snor också. lyssna på Håkan Hellströms - nu kan du få mig så lätt och The Eagles - Desperado.. det är en rätt friskt stulen melodi.. men jag har iofs ingen aning om det är clearat.
  6. Det här med berättarröst görs ju jävligt snyggt i Evergreys - when the walls go down.. han låter lite som en manisk predikant eller nåt men är väl mer en man som beklagar sig till gud typ. Jävligt bra är det iaf. Jag trodde först att det kom från en film men så visade sig ju inte fallet vara, han gör det riktigt bra. har får du tub-länk:
  7. nlg84

    vad säger du?

    ja, kanske om det är billigare än i affären för inte betalar jag 80 spänn för tidningen.
  8. nlg84

    vad säger du?

    ja, jag hoppas verkligen det.
  9. nlg84

    vad säger du?

    fortsätt att att komma med hjälpsamma förslag istället för att göra tråden till nån pajkastning.. jag har förstått att det finns många stora egon på det här forumet men jag är inte ute efter att kritisera folk eller hur dom skriver.. innehållet är det viktiga! så kom med förslag på vad jag ska behålla eller byta ut men att det ligger i prisklassen.. som jag sagt i tidigare inlägg så vill jag bara komma igång nu. och butgeten kan vi väl säga ligger nånstans mellan 10.000 - 15.000 men vill helst komma undan så billigt som möjligt.. Röde M3 har jag hört mycket gott om och även om det skulle vara så att den kanske inte skulle passa min röst så duger den bra till att micka annat med. Klaviaturet känns helt okej också för att börja med. så vad jag vill ha hjälp med mest är hörlurar och ljudkort egentligen.. som fungerar bra för en nybörjare som inte vill kunna jobba ett litet tag med prylarna. Datorn har jag redan beställt (kommer köra PC, prestandan finns i nått inlägg längre upp i tråden) så det behövs inte diskuteras.
  10. nlg84

    vad säger du?

    Det är ihopplock från komplett, ja.
  11. nlg84

    vad säger du?

    hållbarheten kan ju få vara lite avgörande.. man vill ju inte att skiten ska går sönder.. men för att vara nybörjare känns prisklassen rätt ok tycker jag ändå.
  12. nlg84

    vad säger du?

    Jag bockar och tackar snarare för uppsatsen! det känns skönt att höra av nån som kan inge lite hopp för mig trots min knappa kassa. men, nu känns det lite "overkill" att sätta mig bakom spakarna på stora fina prylar.. jag vill egentligen bara kunna komma igång och sen fattar jag också att jag kommer vilja byta ut saker när jag känner att det inte duger längre. Tack för svaret!
  13. nlg84

    vad säger du?

    Tack för tipset! ska kolla runt lite på det du pratar om.. näe, Yamaha kan väl inte va dåligt heller.
  14. nlg84

    vad säger du?

    Tack för tipset.. ska kolla runt lite på den.. men hur är det med drivrutiner och så till den?
  15. nlg84

    vad säger du?

    Tack så jättemycket för alla tips! väldigt generöst måste jag säga.. jag ska kolla runt lite på det du pratar om och tar till mig vad du säger.. jag kommer köra Cubase4 essential.. jag, jag är inte på nån höjdarnivå direkt men jag vill heller inte känna att jag vill byta ut grejerna dagen efter jag skaffat dom. Datorn ser ut så här..
×
×
  • Skapa ny...