Jump to content
Annons

peppo

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag håller på att översätta Ardour2 (http://ardour.org) och hittar inte några bra översättningar av följande termer: Plugin -- just nu kör jag med Insticksprogram, vilket kommer från Mac-världen/Photoshop och grafikfiltersmoduler Insert -- en insert är en omroutning av en signal som sedan kommer tillbaka. Hur fan? Instick?!?! NAMNKONFLIKT! Tacksam för alla tips!
  2. Det där snacket om VIA är en myt rotad i årgamla problem.
  3. En fri (gratis och fri -- öppen källkod) sequencer för GNU/Linux: http://www.ardour.org/ En helt underbar DAW. Väldigt lätt att lära sig, och väldigt flexibel. Många schysta plugins med LADSPA, och vill man kan man få igång VST och VSTi-stöd.
  4. Tyvärr så har Aardvark-korten inget stöd i ALSA. Blir nog 1010. SBLive... eh, ja men hej. ljudkvaliteten suger ju. 48khz-44khz alltid. blä
  5. Hej. Jag söker efter ett kort med 8-10 ingångar/utgångar. S/PDIF också, MIDI helst. Jag använder GNU/Linux och Ardour, så kortet behöver ha stöd i ALSA. (Detta är något jag själv kollar upp -- jag vill ha rekommendationer oavsett om ni vet av ALSA-stöd). Mitt huvudsakliga alternativ nu är M-Audio Delta 1010. Använder ett 1010LT på fars Macintosh G4, och det har fungerat relativt smärtfritt. Jag tänker spendera mellan fyra och sex tusen.
×
×
  • Skapa ny...