Jump to content
Annons

Fromhell

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Fromhell

  • Födelsedag 1987-02-18

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Först och främst, tack för alla svaren - bra att man har fått lite mer bredd i vad man skall kolla efter. Vore riktigt intressant om någon som har eller haft, eller kanske provat Boss RV-3... verkar vara en pedal som inte tillverkas längre men som dessutom har reverb inbyggt......? Cheers!
  2. Som jag förstått det så fungerar Line 6 DL4 så att man (Line 6) har "samplat" ljuden från "originalmodellerna" och tryckt in i sin egen box.... Stämmer det? Cheers!
  3. Hej! Har upptäckt att jag är i behov av en riktigt bra reverb/delay-pedal, själv har jag kollat in Boss RV-3 som jag i alla fall tycker ser bra ut på pappret/egenskaper. Är det någon som har lirat på den/äger en sådan? Är de bra? Eller finns det andra pedaler som enligt Er erfarenhet kan vara bättre/likvärdig? Cheers!
  4. Jag har en själv, ska man lira blues så är den helt klockren - funkar även till mindre gig. Väldigt enkel men jag kan verkligen rekommendera den. jag har en Fender blues deville och en Vox cambridge 15W, samt även en Blues Junior. Kör alltid på junioren vid mindre gig samt när jag lirar hemma. Har dock inte spelat in något med den ännu, då kör jag på den större devillen men som allroundstärkare är den grym. Är heller inte så farligt dyr nu för tiden.....
  5. Jag har exakt samma problem, får ingen volym från kortet - endast en mikrovolym som knappt är hörbar. I kontrollpanelen kan jag inte ändra volymen då den är låst ("grå-shadad"). Någon som vet vad detta kan bero på?
  6. Tror det, hur skulle det ta sig form i sådana fall? Cheers....
  7. Tänkte kolla om nån har koll på Audiophile USB. Har nämligen det problemet att det inte svarar till något alls på datorn. Drivrutinerna är korrekt installerade men när jag väljer kortet som källa till input kanal för ljud så händer ingenting. Man får inte ut något ljud, vidare hör jag inte instrumenten som är kopplade till kortet via mixern. Man hör ljudet väldigt, väldigt svagt när man kör upp spelning. Mixern är kopplad till kortets input portar (vanlig röd och vit) och sedan via usb:n till datorn. När kortet är aktivt kan jag vidare inte ställa enhetsvolymen från kontrollpanelen. Någon som har koll? Cheers!
  8. Namnet är aningen missvisande 😮 - lite meningen..... typ som eagles of death metal..... I alla fall; Kör inte metal, håller mig till rock, blues och en del psykedelisk/progressiv rock. Gillar det tekniska i det sistnämnda vad gäller de större arrangemangen. Cheers!
  9. Tänkte passa på och introducera mig på detta mycket givande forum som jag nyligen blev medlem av! Fredrik heter jag egentligen och har hållit på med musik i ca 7 år nu, spelar främst gitarr men har kört mycket trummor och fuskar även lite på bas och sång. Skall bli spännande att ta del av forumet på ett annat sätt än tidigare genom att även vara aktör i det hela....... Har dessutom en tråd uppe om ett icke-fungerande ljudkort (typiskt) så om någon är expert på det så vore det svinbra om ni kunde kika på det! Cheers!
×
×
  • Skapa ny...