Jump to content

Ollart

Medlem
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About Ollart

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 02/08/1989

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 1. Du menar inte Pop Piano.caf? Hittar inte någon .cst-fil vid det namnet.
 2. Problemet löst nu iaf. Jag använde den för att mastra färdigt en låt jag gjort
 3. Yes, det är Logic pro 9. Tyvärr har jag inte Pacifist, och det kostar ju pengar. Förhoppningsvis har någon polare Logic annars. Det känns ju ovärt att installera om allt för en cst-fil.
 4. Tack för hjälpen spass, kommer va användbart!
 5. Exakt samma sak hände mig. Personligen tycker jag det är jävligt dumt att sätta delete-knappen på ett sånt ställe. Inte trodde jag att hela preseten skulle raderas! Man lär sig av sina misstag helt enkelt. Om det är någon som pallar lägga cst-filen via http://www.rapidshare.com/ är jag evigt tacksam.
 6. Hej, är det någon som vet vart jag kan hitta den här filen? Skulle vara sjukt uppskattat Ha det bra, Oliver
 7. Precis, den där hittade jag också. Men det bra med denna länk var att man kunde kolla på den i offline-mode. Men det lär man ju ändå kunna göra via Logic. Tack mannen!
 8. Hej. Jag har precis köpt nya numret Studio, Logic special. I tidningen fanns en länk till användarmanual, korta.nu/fbb8. När jag försöker dra in där står det att min åtkomst är nekad. Kan ni få länken att fungera igen? Ha det bra /Oliver
 9. Hej. Jag har lite problem här med mitt Logic Pro 9.0. Det är installerat och klart, allting funkar som det ska. Så drar jag in på Chord grid library, och det enda som finns där är "Default guitar tuning", och inga ackord. Är det någon som kan hjälpa mig fixa det här? Det kanske finns att ladda ner grids på någon hemsida? Tack för hjälpen. Oliver
 10. Åh jävlar det var kul att du tyckte det! Nu blir jag glad här:) Tack för kritiken, ja ska tänka på de där. Möjligtvis får syrran komma in och sjunga stämmor där tredje gitarren kommer in.
 11. 27 downloads

  Tja, här e mitt första seriösa försök me inspelning på Logic pro 9. Jag använder en AKG C214 mick, Apogee duet, en takamine-gitarr och mjukvarupiano från Logic. Alla tips för mixning och mastring e oerhört tacksamt! /Oliver
 12. Filnamn: Oliver Murley - Mitt hjärta pumpar Av: Ollart Skickad: 13 Mar 2010 Kategori: Pop/Country Tja, här e mitt första seriösa försök me inspelning på Logic pro 9. Jag använder en AKG C214 mick, Apogee duet, en takamine-gitarr och mjukvarupiano från Logic. Alla tips för mixning och mastring e oerhört tacksamt! /Oliver Klicka här för att ladda ner filen
 13. Ollart

  Val av mickrofon

  Tack för alla tips. Det kommer vara väldigt bra till hands! Jag kan börja med att dra förbi en musikaffär och testa de mickar jag kollat igenom. Se electronics-micken låter som en bra start!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.