Jump to content
Annons

Denneo

Medlem
  • Antal inlägg

    23
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej Ursäkta om jag har lakt i fel forum. Letade och försökte komma till rätta. Hej igen. Mitt problem är att när jag spelar in med min mickrofon ( SP B1 ) och min preamp ( VTB-1 ) Har bara detta just nu och mitt ljudkort är standard. Hur kan jag få det låta i stereo? När jag spelar in i cool edit pro så hör jag bara på vänster sida. Testade ett annnat program audiocity blev fortfarande på ena hörluran. Hur fixar jag detta problem? Tack i förhand.
  2. Jag behöver bara Störmförsörjning. 48 volt alltso. och en ingång och den ska ha bra kvalite! För jag har en Presonus firebox hemma just nu. Men den är trasig 🙁 Så ifall jag köper en för runt 1000 kr kan jag ha lika bra kvalite som en firebox som kostar 3-4k ?
  3. Hej. Jag sitter och tänker på vilket ljudkort jag ska köpa. Jag har funderat på Presonus firebox. ( jag tänker spela in hiphop ) Jag har en SP B1 mikrofon. Men problemet är att jag inte har så mycket pengar. Antingen blir det ett begagnad firebox eller så blir det nåt annat? Vilken rekommenderar ni? eller ska jag leta eftr en begagnad firebox? mvh
  4. Ja men priset ligger på 3.500 kr. Och jag har bara runt 1700 kr 🙁
  5. Komigen? 😛 Fler finns det väll? 😄
  6. Tack 🙂 Finns de fler o välja mellan eller är det nog den bästa?
  7. Hej. Jag tänker köpa ett ljudkort runt 1500 kr. Det är bara till röst. Ska använda det till hiphop. Och Har en mini fire wire på Datorn. Datorn är en Intel. Nyköpt Alltså. En Acer AX3900 Eller Acer X3900. Vilket ljudkort tycker ni skulle passa mig? Hade en Firebox innan. Tyckte den var bra men den gick sönder. 🙁 EDIT: Har en Studio Project B1 som Mikrofon.
  8. Tack. Köpte faktist ljudkortet av dig Assar 🙂 haha 😛 Undrar en sak till. Är det farligt att ha den på 24/7. Skadar det ljudkortet. Eller bör jag bara använda den när jag ska spela in? Vill inte bränna ljudkortet. Förra gången jag skulle stänga av min dator tryckte jag in knappen bara. Och när jag starta så funkade inte ljudkortet. Men den lyste blått men innehållet va bränt tror jag. hur kan jag göra för att ta hand om den bäst?
  9. Hej jag tänker köpa en Presonus Firebox. Jag har en firewire på min dator. Men det är en liten. Det är en dator med intel. och är Windows. Datorn: Acer AX3900 eller så kanske den hette Acer X3900 kommer inte ihåg. Men den har en liten firewire där framme av datorn. Kommer ljudkortet funka på min dator? 😛 Tack.
  10. Hej ska köpa ett nytt ljudkort. Men jag vill inte ha som är som ESI JULI Kortet och jag vill inte ha PCI kort. Jag vill ha nån som man kan göra sladd och sen in i datorns orginala ljudkort. Alltså vill inte stoppa nåt inuti datorn men utanpå vill jag. HJÄLP!
  11. Nej Ska använda till Virtuel Dj Och göra rap låtar .
  12. http://www.bericadori.com/jl/okay_behringer.wav låter bra .
  13. Ja men jag har standart . men jag menar inte extremt men jag menar bra ljud !
  14. Nej Jag vet att man inte blir nöjd men asså hur kopplar men den och hur mycket kosta de dära grejer såg att ni snacka om typ micream hur mycket kostar en sån och måste man ha en sån ?
×
×
  • Skapa ny...