Jump to content
Annons

farsan

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag tycker du går till musikaffären och sätter dej och testar de olika alternativen. Då vet du vad du tycker är bäst.
  2. Lite offtopic, vad kör du för ljudkort mellan modulen och PCn? ONTOPIC! Kör med en basförstärkare som föregående talare rekommenderar, testat med både gitarr och basstärlare och den senare är att föredra.
  3. http://www.roland.com/products/en/_support...00281&dsp=1 Läs sida 34 Det fungerar att göra som du föreslår, uteffekten på mobilen är antagligen väldigt låg, så du kommer att få problem med ljudnivåerna. Koppla telefonen med hane - hane 3.5 sladden till mix in, höj på mobilen tills du hör i dina lurar. Lycka till. EDIT! såg nu att du ville ha manualen på svenska, men du behöver bara titta på bilden, den förstår man om man bara kan svenska med 😄
  4. Jo jag satte i lurarna i den ena OUT kanalen bara för att kunna höra hur det lät (bara i L / R då såklart.) Att det är line-nivå i utgångarna på FEXen är jag medveten om, men tyckte nästan att det räckte med volym, men det gör det kanske inte trots allt som du säger. Jo jag tänkte på det du nämner om att koppla tillbaka till TD3, men då tappar jag möjligheten att kunna spela med musik i lurarna, enda utgången jag kan använda till ingående ljud är ju MIX IN (3,5 tele) och den är ju som sagt upptagen av min externa ljudkälla. Ser inte bättre ut än att det enda jag kan göra är att köpa en till enhet, men då kommer nästa fråga... Om jag skaffar en MicroMIX 400, får jag förstärkning till lurarna där? (Ur maualen: Ultra low-noise 4580 operational amplifiers for outstanding audio performance) Till den skulle jag då behöver 2 TELE - 1 StereoTELE, känns som ngt som borde finnas? Det skulle ju vara smidigt också, för då kan jag koppla in ljudkällan efter FEXen och slippa effekt på musiken jag spelar till. Tack så mycket för hjälpen, känns skit att det ens blev vara såhär, mailade butiken och frågade om jag kunde förvänta mig samma förstärkning från FEXen som från en AMP400 som jag var inne på från början. Fick till svar att "ja de ska innehålla samma förstärkare så det ska gå bra" köpte då FEXen iom att det var roligare med effekter "på köpet". Blir ju dyrare och jobbigare än jag tänkt mig från början nu.
  5. Hejsan. (Min första post, ber om ursäkt på förhand om jag lyckats posta i fel del av forumet, efter en stunds letande hittade jag inget som passade bättre) Fick just hem min Behringer MicroFEX 800 som jag impulsköpte till mitt Roland TD3KW för att få lite fräschare ljud. Få frächare ljud lyckades jag med. MEN idiot som jag var så kollade jag inte anslutningarna riktigt så noga som jag borde och nu har jag ett dilemma. Såhär ser den ut, framifrån och bakifrån: Är ingen expert på benämningar så kan hända att jag skriver fel. Som ni ser så är OUT på FEXen stereoTELE (alltså L och R). Jag vill ha OUT direkt till mina hörlurar (det vanliga uttaget, 3.5 minitele). Har letat runt en del men inte hittat en patchkabel som passar. Behöver alltså 2 TELE --> 1 TELE (hona) Spelar egentligen ingen roll om jag behöver två eller hundra olika sladdar för att lyckas, bara det går att lösa. Vill nämnligen slippa att köpa en mixer. Skulle helst vilja slippa skicka efter men om jag måste så måste jag. Har klas olsson, biltema, elfa, musikbörsen, jam, alla de stora företagen (siba mm) och diverse mindre hifiibutiker att tillgå här hemma i Linköping Kan ni hjälpa mig? Vore kalasbra =) (Undarber mig eventuellt tjat om att Behringer är skit för jag vet redan att det är lowend-grejor, tack 😮 )
×
×
  • Skapa ny...