Jump to content
Annons

Deniz

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Söndagen den 17:e maj arrangerar Lava/Ljudverkstan en safari djupt in i ljud-djungeln. Musikmuseet stämmer sina instrument och öppnar dörrarna för oss som vill hitta det där speciella ljudet till sin hiphopdänga, filmmusik, folktronica-ballad eller vad det nu kan vara. Ta med din ispelningsutrustning eller låna en portabel inspelare och sampla bland ett 50 tal instrument. Perfekta tillfället för er som vill bygga upp er ljudbank med instrument som man aldrig ens skulle komma på tanken att köpa. Anmäl dig nu! Vi kommer även att anordna en låt-tåvling där du har chansen att vinna en portabel inspelare värt 2995kr. Endast samplingar och ljud från museet får användas. Du kan få mer info och anmäla dig till tävlingen på plats under dagen. Anmälan: deniz.duvarci@kulturhuset.stockholm.se OBS! Begränsat antal platser.
  2. Vi ska ha en serie workshops i film och musik på Lava i Kulturhuset (Stockholm). Vi kommer att jobba i stumfilmsanda där musikerna kommer att vara med i hela processen. Resultet kanske blir en filmvisning med liveframförande av musiken under Bergmanfestivalen på Dramaten. Därför letar jag nu efter någon som har erfarenhet av filmmusik och är duktig i Ableton. Är det någon som känner sig manad eller känner någon som skulle kunna hålla i en ableton workshop med filmljud-inriktning? Tipsa mig i denna tråd eller maila mig på deniz.duvarci@kulturhuset.stockholm.se
  3. Hej alla! På fredag gästas Lava av Albin Roslund som kommer att hålla i en effektpedalworkshop. Vi kommer att ha byggsatserna till självkostnadspris och workshopen i sig är gratis. Ypperligt tillfälle för er som redan har köpt en gitarr till era nära och kära att slå in ytterligare ett musikaliskt paket. Läs mer på hemsidan http://www.kulturhuset.stockholm.se/defaul...sp%3Fid%3D26522 Anmäl er till mig på maiadressen: deniz.duvarci@kulturhuset.stockholm.se (skriv också vilken pedal du vill bygga)
×
×
  • Skapa ny...