Jump to content
Annons

flumch

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Kollade några recensioner av H2n och ljudet verkade bra! Efter sanslöst mycket letande föll valet till slut på en MXL 990 med ett M-Audio M-Track med två XLR-ingångar, som kan underlätta om man har en gäst. Tack alla för hjälpen!
  2. Har kikat runt lite på youtube och hittat liknande DIY-lösningar, ser fram emot ditt test 🙂 Jag har även börjat kika lite på små mixerbord med usb-anslutning, som tex Xenyx 302 USB. Kan detta vara ett alternativ till tex en Fast Track MK2?
  3. Tack för tipsen alla, får ta en funderare på vad som blir bäst. Medans mottar jag gärna fler tips!
  4. Jag har läst att usb-mikrofoner inte håller samma kvalité som separata prylar men det kanske inte stämmer längre? Det skulle ju vara smidigt med bara en usb-kabel rakt in i datorn om det verkligen ger samma ljud!
  5. Hej! Har planer på att starta en podcast men då jag är helt grön inom området så behöver er hjälp. Jag har kikat på M-Audio Fast Track MK2 - http://www.djservice.se/cgi-bin/db.pl?id=IDS0013254&kat=&k1=&k2=&k3=&k4=&k5=&sok=FAST%20TRACK%20MKII&q=2&s=&o=&l=&sida=&mall=se_lista.html&template_file=se_vara.html Efter att ha läst tester och hört inspelningar från den så känns det som ett bra alternativ för min budget, eller har jag fel? Jag skulle vilja ha en mikrofon som har ett varm och fylligt ljud som får kosta max 1000 kr. Jag förstår att min budget är stram men då jag vill prova på det hela så vill jag inte lägga ut för mycket, om behov finns i framtiden kan man självklart uppgradera då. Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...