Jump to content
Annons

Ruzixaji

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hahahaha sant, men jag har köpt dom nu iaf. 🙂
  2. Åh, det tar jag som positivt iaf. Men det lutar åt att jag kommer köpa dom. 🙂
  3. Hejsan, jag funderade på att köpa Sony MDR-V600 hörlurar, hittade dom för ett grymt billigt pris. Det jag undrar över, är dom bra att ha? Vill ha den både till studio inspelning och när jag gör låtar med tung bas i, typ dupstep/techno osv. Lite spec om den; Audio Frequency Response : 5Hz - 30,000Hz Sensitivity : 106dB/mW Impedance : 45 ohms Driver Unit : 40mm Är den ngt för mig? 🙂 Kan nämligen få dom för under 100lappen. 🙂
  4. Vrf just den prisklassen är för att jag inte har råd med så mkt dyrare i dagsläget. Och jag ska ha dom till inspelning och helst ska dom va slutna.
  5. Jag letar efter schyssta hörlurar som inte kostar över 500 lappen. Finns det några där ute som kan hjälpa mig med stora hörlurar som täcker öronen och sitter bekvämt.
  6. Tack så mkt, Weezer var ganska nördigt. Men tydligen vill dom ha lite mera "80-tals" känsla över låten också, lite gammaldagsaktikt alltså. Just nu verkar det stå mellan, Paul Simon - You Can Call Me Al och Brainpool - Bandstarter.
  7. Nej men precis, så äre ju. Men alltså, så länge det inte är nutidens nörd, nördar nu för tiden är ju den här som sitter vid datorn 24/7, men det jag är ute efter är typ den här american pie "nörden", den klassiska pluggisen, han som gör allt för sin lärare, sitter längst fram, ger henne ett äpple på varje dag, blir mobbad av dom "tuffa" osv.
  8. Åh Åh Åh! Tack för alla svaren. 🙂 Men det jag är ute efter är mera den här nörden som pluggar mycket, älskar kryp och växter (naturen) inte "data"nörden. Om ni hänger med? 🙂
  9. Jag är med i ett musikprojekt där vi nu håller på att göra en musikal om klass "8A" där ingår det bland annat, "emos", "gangsters", "fjortisar" och så vidare. Vi har perfekta låtar på alla förutom den klassiska nörden. Så om ni vet någon klassisk och bra nörd låt så får ni gärna höra av er!
  10. Jag har funderat ett tag nu och jag tänkte köpa USB mikrofon, men eftersom att dom "flesta" tkr att det bara är onödigt och att dom mest är för podcasting och inte sång så funderar jag.. Är det bättre att jag köper en converter/omvandlare isf och pluggar in en riktig mikrofon via den vägen? Vore snällt med lite information. Och om det vore bättre, vilket borde jag satsa på. Usb omvandlare med XLR utgång? lr vad är bäst?
  11. Aaah, men då fick jag även protools med. Har redan cubase, men är det värt det ändå?
  12. Jag är ute efter en mikrofon till datorn, har hört att usb sångmikrofoner fungerar tillräckligt för att spela in någon enstaka låt och inte värsta studiomaterialet. Så jag behöver hjälp med förslag på mikrofoner, priser osv. Gärna hjälp med om det är värt att köpa en också.
×
×
  • Skapa ny...