Jump to content
Annons

zeb69

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. zeb69

    Guitar rig

    Hmm...när jag går in på Diagnostics i kontrollpanelen till gr o tar system performene test får jag fram "Audio performence problems detected. This most likely caused by your computer configuration. Try increasing the USB Buffer Size to the next higher settings and check the Troubleshooting guide." När jag sedan höjt usb buffer till 4 ms(max) o testar igen så får jag fram detta i testet "Audio performence problems detected. This most likely caused by your computer configuration. This computer is most likely not suitable for realtime audio."
  2. zeb69

    Guitar rig

    Kör med laptop o gr. Använder gr som ljudkort för tillf. Aldrig varit nåt problem innan :-( Jag har iof nyare drivrutiner till gr nu än innan jag ominstallerade skiten. Kan det vara det som spökar ?
  3. Jag tror det var så att gruppen skrivit denna låten och sångaren sjöng in den som demo/audition. Fattar det som att han aldrig var med i gruppen utan bara sjöng denna. Men jag kan ju ha fel oxå :-)
  4. zeb69

    Guitar rig

    Ljudet knastrar alltså när jag använder riggen som ljudkort o testar att köra allt genom rig-kontrollen. Så inte bara själva rig-programmet. Om ni förstår vad jag menar :-)
  5. Detta måste väl ändå vara bland det grövsta när det gäller låtstöld. http://www.youtube.com/watch?v=zyOSx2pXPio
  6. zeb69

    Guitar rig

    Hallå ! Sitter här som ett blivande nervvrak o måste få hjälp innan jag hivar ut nåt genom fönstret. Efter ominstallering av datorn så har jag fått problem med ljudet när jag kör det genom guitar rig.. Samma problem i cubase,GR-standalone och vid vanligt musiklyssning. Det funkar bra i ca 1 min o så börjar det knäppa i ljudet. Det knäpper i några sekunder,och så går det ca 1 min tills nästa gång. Hade inga problem alls med detta innan ominstalleringen av burken. Nån varm själ som orkar hjälpa ett nervvrak så vore det oerhört tacksamt.
  7. zeb69

    imac

    Hallå ! Har varit medlem här ett tag och snokat runt men aldrig postat något inlägg. Så nu tänkte jag dagen till ära göra mitt första inlägg. Det är så att jag gått o beställ mig en imac 2.8GHz Quad-Core Intel Core i7 Detta blir min första mac då jag nu tar klivet från pc. Det jag nu undrar över är vad det sitter för ljudkort i en sådan ? Klarar jag mig med orginalkortet eller blir det till att skaffa sig det externt ? Gitarr,bas,sång och mycket vst är det jag använder mig av i mitt skapande. Samt att jag alltid kört pc med cubase innan,så är det värt att lära sig Logic pro vilket jag får med ? En polare tyckte jag skulle hålla mig till cubase.
×
×
  • Skapa ny...