Jump to content
Annons

miicke

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. här är en tydlig guide för hur man reggar sig utan invite 😏http://freespotify.blogg.se lycka till!
  2. Jag försöker lära mig Ableton Live och kör det på min stationära dator nu, grejen är att jag inte vet hur jag ska lyckas förhandslyssna i mina hörlurar samtidigt som en annan låt går i högtalarna. Måste man ha ett specialljudkort till det? Mitt nuvarande ljudkort har 5.1-utgång där bak och standard-utgång där fram. Borde det inte gå att fixa någon drivrutin som kanaliserar ljudet från Ableton? Dvs att "cue out" blir mina hörlurar och "master out" blir mina högtalare.
  3. http://myspace.com/trapshade Trapshade är ett metalband som precis debuterat och har släppt två verkligen imponerade studioinspelade låtar på sin Myspace. Verkliga talanger enligt min mening!
  4. miicke

    Tona fram ljud

    Tackar, nu funkar det perfekt 🙂
  5. miicke

    Tona fram ljud

    Jag har precis börjat använda FL Studio och försöker greppa alla funktioner, dock kan jag inte hitta hur jag kan tona fram ljud. Dvs att jag har en pattern som jag placerat i spellistan och som jag vill ska tonas fram, alltså att volymen höjs steglöst. Går detta? I min låt vill jag nämligen ha trummor först och sedan vill jag att pianoljud sakta hörs mer och mer. Har sökt runt på alla möjliga ställen men kan inte hitta någon info om detta, dessutom vet jag inte vad funktionen kallas på engelska..
×
×
  • Skapa ny...