Jump to content
Annons

jocce

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nej, jag har inga drivrutiner installerade, men har inte behövt det tidigare, då det fungerat utan problem. Jag ska prova, tack för hjälpen!
  2. Hej! Helt plötsligt när jag idag öppnade Reason med min Novation ReMote 25 LE så fick jag en jädra latency. Jag kan inte spela in efter klick, eller överhuvudtaget egentligen, för varje ton blir fördröjd. Undrar om någon vet vad det kan bero på... Har ingen koll alls på vad de olika rattarna gör på keyboarden, men jag har heller inte brytt mig om att använda dem tidigare, utan har bara kopplat in och kört förut. Vad kan detta bero på? Ytterst tacksam för svar!
  3. jocce

    Normalisering?

    Okej, jag får öva mig då helt enkelt. Studios mixologi-nummer ska jag se till att skaffa också....
  4. jocce

    Normalisering?

    Ok, tack! Finns det några bra standardvärden att köra i kompressorn för att höja volymen på hela den exporterade filen?
  5. jocce

    Normalisering?

    Är det alltså så att allt över 0 klipper? Hur ska jag sedan få upp volymen på mixen när allt är ställt på det viset? Är det hela låtspåret jag ska gå in och fixa till då? Är som sagt rätt grön på detta...
  6. jocce

    Normalisering?

    Nu är ju inte jag så kunnig på detta med Db-nivåer och så, men på en prfessionell platta ligger ju låtarna mycket högre volymmässigt än de jag mixar, hur går det ihop om en låt dka ligga på noll? Det distar ju inte förrän jag bouncat filen...
  7. jocce

    Normalisering?

    Har ett projekt i Logic som jag ska exportera som en ljudfil, dels mp3 för sändning över msn osv, och dels AIFF för bränning. Dock distar vissa av spåren när jag exporterar dem utan att bocka för "Normalize"-knappen i bounce-fönstret. När jag bockar i Normalize låter det bra, men de blir väldigt låga i volym. Vad ska jag göra för att få upp volymen på spåren, men slippa brus och dist?
  8. Nu har jag uppdaterat, och det fungerar, tack så mycket!
  9. Ja, det stämmer nog. Men vad gör jag med ReWire 1.7? Jag har installerat det, och det fungerar fortfarande inte...
  10. Reason 3 är det. OS X 10 tror jag...är inte säker, datorn köptes i slutet av sommaren... Nej, jag har inte installerat ReWire 1.7, visste inte att det fanns, ska testa detta!
  11. Ja, jag har avinstallerat och provat igen, men utan resultat, jag får väl testa igen då.
  12. Problemet är ju att Reason inte går igång när Logic är startat...
  13. Hej! När jag försöker starta Reason samtidigt som Logic Pro 8 igång, så fungerar inte detta. Det står då att jag ska ominstallera Reason för att vara säker på att det fungerar, vilket jag gjort flera gånger. Vad kan problemet vara? Jag kan alltså inte använda ReWire nu. Hur ska jag annars göra? Är det enda alternativet att exportera hela Reason-projektet? Går det att få spåren från Reason separerade, så att de kan användas i ett Logic projekt ihop med Audio?
×
×
  • Skapa ny...