Jump to content
Annons

berglo

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av berglo

  1. Gammal tråd och jag kommer inte ihåg det här till hundra procent, men... Grejen är väl att det ska vara 2 sekunder mellan det första index 0 och index 1 som läggs på skivan? En spelare börjar väl läsningen vid index 1? Rätta mig gärna om jag har fel. Sen för att det ska vara RED BOOK så skall det vara disc-at-once och får inte vara track-at-once. Ett litet tips jag fått lära mig är att lägga ca. 200ms tystnad efter index 1 för att CD-spelare har olika uppstartstid. 200ms är inget man direkt märker men som oftast räcker för alla CD-spelare.
  2. Jag fick det att fungera tillslut. Fick ta bort de gamla drivrutinerna för soundmaxkortet i rätt ordning för att sen installera grejerna i rätt ordning igen. var tvungen att ha med ljudstyrningen från orginalkortet för att kunna köra 1010. Tack för hjälpen även fast jag löste det själv! 😳
  3. Jag försöker installera mitt 1010 lt kort i Vista 64-bit. Har ett ASUS m3a32-mvp/wifi moderkort med inbyggt soundmax ljudkort men får inte mitt 1010 att fungera i vista. Kör ett separat OS med xp och där fungerar det fint. När jag försöker spela upp ljud i vista så har jag ljud på s/pdif ut, men inget på analog ut. Antar att det bara är jag som suger men det fungerar ju fint i xp 32. Hittar ingenstans att välja line out istället för s/pdif heller. Hjälp!
  4. Gå inte ljudsättare eller musik och ljudsättningsingenjör på Ingesunds Musikhögskola/ Karlstad Universitet. Den suger!!!
  5. Tja! Förslag 1: http://www.musikborsen.se/itempg.aspx?id=1...mp;artno=184522 Ibanez ART100BK som jag tycker är helt OK. Inte nån dyrgrip heller. Riktigt skön och lättspelad, tycker jag iaf. Det är rätt tjock hals men mickarna är väl så där men skulle absolut föredra den gentemot en billig epiphone. Har nog aldrig spelat en bra billig epiphone. Annars kan jag ju föreslå någon av ESPs LTD EC-series. De är ju lite dyrare men absolut värda! Har dels en LTD H-207, 7-strängad, och dels en LTD EC-404, bas, som båda är helt kanon! Har provspelat många LTD:s och för priset så får man väldigt mycket mer kvalitet än något annat märke skulle jag vilja påstå, men det är ju min åsikt.
×
×
  • Skapa ny...